Marčelo i Napeti Quintet na Šabačkom letenjem festivalu

Datum objave:03.06.2016

Pročitano:3634 puta

Lokacija: Šabac

Šabački letnji festival, koji se odvija u periodu od 29. do 31. jula na prostoru Starog grada i Šabačke tvrđave, dobija skroz novi izgled i zvuk! Bajaga i Instruktori, Darren Emerson, Hladno pivo, S.A.R.S., Zvonko Bogdan, Atheist Rap, Marko Nastić i još dosta najvećih imena regionalne muzičke scene smenjivaće se na binama 14. izdanja sada već kultnog muzičkog događaja, a mnoge od njih šabačka publika videće po prvi put. Jedan od „osvajača“ publike trećeg dana Šabačkog letnjeg festivala (31. jula) biće i Marčelo uz podršku Napetog Quinteta!

 

Marčelo / Foto: Ana Kašćelan

Marčelo / Foto: Ana Kašćelan


Marčelo je u proteklih pet godina nastupio dva puta u okviru Šabačkog letnjeg festivala, ali nikad uz pratnju Napetog Quinteta.


„Pre svega, moram reći da mi je ŠLF jedan od najdražih domaćih festivala, uvek milina vratiti se! Ali tu je još jedna lepa okolnost: preslišah se i shvatih da će nam ovo biti prvi put da u Šabac dođemo sa Napetim Quintet-om, našim sada već ne tako novim bendom koji prestavlja živo oličenje poslednjeg albuma i težnje da sviramo šou, a ne konkretan žanr“. Pored Marčela, na vokalima su i dalje Nena i Miško, dok je Rade osim za gramofonom, sada i za dodatnim klavijaturama, dok petorku čine violina, saksofon, klavijature, bubanj i bas. „Ovakvi festivali su i prilika za razbijanje predrasuda: mnogi se iznenade i tek tada upute čime se bavimo, a svrate misleći da smo i mi od one „brate, brate, ovo-ono“ fele“, istakao je Marčelo pre nastupa 31. jula.


Na Jelen Main Stageu pored Marčela i Napetog Quinteta nastupiće Bajaga i instruktori, Hladno pivo, S.A.R.S., Zvonko Bogdan, Who See, Ničim izazvan, Atheist Rap i V.I.P., dok će među zidinama Šabačke tvrđave biti smeštena MTV Party Arena, na kojoj vas očekuju Darren Emerson, Marko Nastić, Lea Dobričić, Martijn Ten Velden, The Beatshakers, Calvera & Manya i GroovyMan.

Pored bogatog muzičkog programa ovogodišnjeg ŠLF-a, koji se odvija na dve bine - Jelen Main Stageu i Party Areni, biće predstavljeni raznovrsni i zanimljivi prateći sadržaji koji će se sastojati od radionica, zona za odmor, food cornera, Guitar Hero kutka, tezgi sa rukotvorinama i starim pločama...

Karte po promotivnim cenama za Šabački letnji festival, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD Ticketa u Srbiji i regionu, kao i putem njihovih sajtova. U prodaju je pušten ograničen broj kompleta ulaznica po ceni od 800 dinara za tri dana festivala sa uključene tri konzumacije i ulaznice za kamp od 1500 dinara, koje obezbeđuju tri dana boravka u kampu, trodnevnu festivalsku kartu i tri konzumacije.

Više informacija o festivalu na www.sabackiletnjifestival.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :