Manje od 15 dana do trećeg po redu FOREST FESTA!

Datum objave:27.05.2017

Pročitano:5205 puta

Datum održavanja: 08.06.2017 - 12.06.2017

By:Vladimir Pantelić

Lokacija: Paštrić kod Mionice

U moru događaja sa istom tematikom, ovaj mladi festival se izborio za svoje mesto na regionalnoj trance i festivalskoj sceni. Postao je lider, promoter Srbije i prava turistička atrakcija. Tajna je u fuziji čarobne lokacije, pozitivne produkcije i atraktivnog programa. Veliki broj posetilaca iz regiona već su obezbedili svoje mesto pored reke Ribnice.

 


Festival će se održati održati u periodu od 8-12 juna nedaleko od sela Paštrić kod Mionice, na samoj obali reke Ribnice. Sa ciljem da posetiocima pruži vrhunski audio-vizuelni ugođaj ovaj festival će ugostiti preko 70 izvođača, umetnika, izlagača iz čitavog sveta, a nesvakidašnjem spoju netaknute prirode i trance muzike prisustvovaće hiljade posetilaca!


Neobičan i originalan koncept osmišljen je tako da nudi posetiocima sve na jednom mestu od kamp mesta, internacionalne kuhinje, izložbi, različitih preformansi i akrobacija pa sve do prenoćišta u seoskim domaćinstvima i obilazaka velikog broja znamenitosti. Po ugledu na najeminentnije svetske festivale Forest Fest će okupiti najpoznatije izvođače trance zvuka i posetiocima pružiti vrhunski doživljaj na svega 83 km od prestonice,na samoj obali reke Ribnice. 

 

 

Izvođači, izdavačke kuće i umetničke organizacije iz Srbije i inostranstva će predstaviti najrazličitije žanrove kao što su: Etno trance, Psychedelic trance, Morning trance, Ambient, Chill out, Dub, Alternative… Na FOREST FEST-u nastupiće svetske zvezde: E-Mantra (Altar records), ASKARI (Dacru rec.), ELEUSYN (JOOF rec.), TROPICAL BLEYAGE (Dacru rec.), NIGHT HEX (Suntrip rec.)... i mnogi drugi poznati izvođači.

 

 

Ljubitelji prirode će uživati u kampovanju pored reke, obilasku Ribničke i Šalitrene pećine, Muzeja kamena, Kumove česme, Crkve Sv. Petra i Pavla i brojnih drugih lokaliteta, a za turiste i posetioce koji žele da iskoriste sve prednosti ove fantastične destinacije i upoznaju sa načinom života na selu, moguće je noćenje u seoskim domaćinstvima o čemu se možete informisati na www.mionicaturizam.rs.

 


Karte do kraja maja možete nabaviti po promotivnoj ceni od 2200 dinara u WIN WIN maloprodajnim objektima širom Srbije ili putem sajta www.ddtickets.rs. U cenu ulaznice uključeno je kamp mesto na samoj obali reke, besplatan parking, pristup Spomeniku prirode Ribnica i ulaz na svih pet dana festivala.
Za sva dodatna pitanja kao i informacije o prevozu koji će biti organizovan iz pojedinih gradova, posetite www.forestfest.rs
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :