Mancha & MarkPanic i Kristina Lalic ove subote u DOT-u

Datum objave:19.01.2017

Pročitano:4147 puta

Datum održavanja: 21.01.2017

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: DOT

Odavno je poznato da na svojim žurkama svaki put stvore jedinstveni doživljaj, zbog čega se nikome ne silazi sa podijuma. Ova fantastična trojka još jednom će pred domaćom publikom demonstrirati svoje iskusno umeće za DJ pultom i napuniti nam baterije pozitivnom energijom.

 

Mancha & Mark Panic i Kristina Lalić @ DOT

Mancha se DJ-ingom bavi od 2002. godine, sa prvim rezidenturama u klubovima Akademija, Kuća i Incognito gde je puštao techno. Od tada je miksovao u svim vodećim klubovima u Beogradu, zemlji i regionu. Nastupao je na festivalima Exit, MAD, Forest Calling, Techno Drive, Dev9t i trenutno je rezident u tri beogradska kluba. Od 2010. godine izdaje svoju muziku za etikete Freshin, A must have i Mirabilis, Mad Mole Music, dok njegovu muziku puštaju i podržavaju svi veliki artisti na domaćoj i evropskoj underground sceni. Muzika koju producira i pušta varira od minimal house, preko house, do techno zvuka. Zajedno sa Markom Panicom je začetnik i nosilac projekta Belgrade Afterhours.

Mark Panic
svoju karijeru započinje 2000. godine kao trance DJ. Oprobavši se u raznim muzičkim pravcima, njegov stil je poslednjih desetak godina definisan progressive house zvukom u čijoj se fuziji mogu čuti techno, tech house i deep house, sve to sa ukusom ukomponovano kroz zavidnu tehniku miksovanja. U svojoj petnaestogodišnjoj karijeri nastupao je u svim underground beogradskim klubovima, kao i u klubovima širom zemlje. U više navrata nastupio je i na fesetivalima Exit, Wicked Forest, Dev9t kao i na MAD in Belgrade, Forest Calling, Techno Drive. Trenutno je rezident u dva beogradska kluba.


Kristina Lalić
(Start Records) - Veliko ime domaće techno scene koje je aktivno deo od 2009. godine. Njeni prvi mixevi emitovani su na Frisky i Proton radiju gde su usledila i mnoga gostovanja. Jedno od njenih prvih izdanja bila je na Noobish Recordsu 2008. godine. Njena izdanja našla su se na lejblovima kao što su Naked Lunch, Gain Records,Start Records. Kristini setovi su energični sa jedinstvenim stilom i tehnikom kombinujući Detroit, minimal i groovy techno. Jedan od najkvalitetnijih ženskih DJ-eva i producenta, deo organizacije “Hear It, Feel It, Move It”, sarađivala sa velikim imenima domaće i strane techno scene kao što su Machine, Salar, Steffen see Baumann, Ambivalent, Matt Hardinge, Shinedoe i mnogi drugi.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :