Mancha i Mark Panic su dobar razlog da budete u KPTM-u ovog nedeljnog jutra

Datum objave:22.06.2016

Pročitano:4628 puta

Datum održavanja: 26.06.2016

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM bašta

Klub KPTM nastavlja sa provereno dobrim konceptom žurki „Party at four”, a ove nedelje od četiri sata ujutru očekuje vas afteraški duo poznat po brutalno dobrim nastupima – Manča i Mark Panic.

 

Belgrade Aftherhours @ KPTM


Ovaj neprikosnoveni dvojac uveliko je poznat beogradskim klaberima kojima celonoćno đuskanje nije dovoljno, pa sjajno veče žele da produže za još par sati.  Manča i Mark Panic, koji stoje iza organizacije „Belgrade afterhours” zasigurno su pronašli tačnu formulu kada je u pitanju savršen party, što dokazuje i činjenica da su njihove žurke jedne od najposećenijih u gradu. Naravno uvek uz mnogo dobre energije i sjajne trake.

 

Klub KPTM nastavlja sa akcijskom cenom pića, te ćete svoje omiljene eliksire moći da kupite za samo 199 dinara tokom juna.

 

Mancha i Mark Panic @ KPTM
 

Mancha (Mad Mole / Belgrade Afterhours) - iskusni beogradski di-džej koji nas već više od deset godina maestralno diriguje anderagraund klupskom scenom. Zajedno sa Markom Panićem pokrenuo je projekat Belgrade Afterhours, koji je trenutno najposećeniji after party koncept u Beogradu.


Mark Panic (Belgrade Afterhours) - di-džej i producent čije ime obožavamo da vidimo na lineupu najavljenog eventa. Iskusno se poigrava različitim muzičkim pravcima, od techna, tech house do deep house.


Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :