Malo buke u centru Beograda: Disciplin A Kitschme u bašti SKC-a

Datum objave:27.05.2016

Pročitano:4595 puta

Datum održavanja: 28.05.2016

Lokacija: Bašta SKC-a

Disciplin a kitschme održaće koncert 28. maja od 20:30 časova u bašti Studentskog kulturnog centra Beograda, gde će im specijalni gosti biti alternativni bend 16 Osam 23.

 

Disciplin A Kitschme

"Bašta SKC-a je dobro mesto gde može da se odvrne pojačalo, da bude malo buke u centru Beograda", kaže Koja pred koncert na kome njegova Disciplina promoviše novi album "Opet.".

Beogradski koncert "Nije jubilej, nije proslava rođendana" Discipline, insistira Koja i najavljuje set-listu koja će uz nove stvari "Biti za tu priliku ukrašena i starijim hitovima".

"Za sve nepokolebljive, samodisciplinovane, na distanci od ovisnika o moći i šoping mola! Ne u banci, ne u stranci - u bašti SKC-a 28. maja!” - poručuje Disciplina.

 

Pred koncert u SKC-u, Disciplina je nedavno objavila novi singl i spot "Reci ruke u vis!", a koja pesmu opisuje kao "Zarazni hit veselog i igrivog ritma". Ulaznica za koncert Disciplin A Kitschme košta 1.200 dinara preko mreže Eventim, kao i na ulazu u baštu SKC-a pred koncert.

Nastala na temeljima kultnog Šarla Akrobate 1981. godine, Disciplina Kičme basiste i pevača - Koje (Dušan Kojić) nametnula se do sada kao jedno od najautentičnijih i najuticajnijih imena srpske i regionalne scene. Od minimalističkog bas-bubanj debija "Sviđa mi se da ti ne bude prijatno" (1983), preko eksperimenta sa duvačima kao na "Zeleni zub na planeti dosade" (1989), i engleske verzije benda tokom devedesetih, Disciplina je stigla do nove faze rada sa albumima “Kada kažeš muzika, na šta tačno misliš, reci mi?”(2007), "Uf!" (2011) i sada"Opet."


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :