Majski Green Love u znaku techno dama

Datum objave:08.05.2017

Pročitano:3989 puta

Datum održavanja: 13.05.2017

Lokacija: Spens, Novi Sad

Magdalena, Marina Karamarko, Lea Dobričić, Sugar Lobby i Dee dame su koje će razdrmati SPENS tokom Green Love žurke koja je se održava u maju i koja je tradiocionalno rezervisana za ženske DJ-eve.

 

Green Love Fest - Magdalena

Magdalena, trenutno jedna od najtraženijih ženskih techno DJ-eva prvi put će nastupiti u Novom Sadu 13. Maja. Sestra svetski proslavljenog Solomuna, član je širom sveta poznate DYNAMIC porodice od samog osnivanja. Ubrzo je postala jedna od omiljenih producentkinja, a publika širom Evrope upoznala je kada je stajala za mix pultom najpoznatijih underground klubova. Magdalena je ubrzo postala vladarka čuvenih jutarnjih after žurki, da bi potom proputovala ceo svet uz etiketu Dynamic, nastupajući i na brojnim festivalima. Najpoznatije mesto partijanera, Ibica, postala je leti Magdalenina druga kuća. Njen specifičan muzički ukus, kao i zanimljiv karakter, učinili su je jednom od omiljenih muzičarki tamo. Koliko je društvena i dopadljiva svedoči i činjenica da je na svaku žurku prati čitava grupa devojaka koja ne propušta ni jedan njen nastup. Kako muzička kritika kaže, Magdalena poseduje sve osobine koje treba jedan DJ da ima, a zna da oseti atmosferu i pruži ljudima žurku kakvu žele!

 

Green Love fest

Na majsko izdanje Green Love festivala stiže i pravo osveženje za elektronsku scenu – Marina Karamarko! Rezident VIVa Warriors žurki u prestižnom Snakeys-u na Ibici. Živeći tamo, puštala je muziku rame uz rame sa najvećim svetskim producentima kao što su: Steve Lawler, Darius Syrian, Sante, Phillip Bader, Guti, Robert Dietz, Detlef, Anek i mnogi drugi. Takođeimala priliku da nastupi u najvećem klubu na svetu Privilege. Pored Ibice, nastupala je u brojnim klubovima Evrope i postala jedna od omiljenih ženskih DJ-eva. Zbog svoje otvorenosti, opuštenosti i profesionalizma, Marina zavređuje pažnju sve većeg auditorijuma iz godine u godinu.


Zajedno sa Magdalenom i Marinom nasupiće i dame već dobro poznate publici Green Love festivala, Lea Dobričić, Sugar Lobby i Dee.

Karte za Green Love mogu se nabaviti po promo ceni od 990 dinara na svim prodajnim mestima Gigs Tixa ili putem linka bit.ly/GreenLove-Magdalena.


 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :