Majdan iz Niša pobednik konkursa Palanačkog Dunav festa

Datum objave:14.08.2019

Pročitano:420 puta

Datum održavanja: 24.08.2019

Sve popularniji mladi bend iz Niša, Majdan, pobedio je na konkursu koji je Palančki Dunav fest raspisao za bendove koji žele da nastupaju kao predgrupa Nikoli Pejakoviću Kolji.

 

Majdan

 

Ovaj četvororočlani sastav predstaviće se bačkopalanačkoj publici 24. avgusta i ujedno će otvoriti muzički program poslednjeg festivalskog dana. Muzika Majdana može se opisati kao gitarski pop sa jakim uplivima alternativnog roka i raznih drugih žanrova. Debi album "Minimum Sličnosti, Minimum Razlike" objavili su u digitalnom i CD formatu za izdavačku kuću Metropolis Music iz Beograda.

Bend je do sada zabeležio zavidan broj nastupa svuda po Srbiji, a istim tempom planiraju da nastave i širom regiona. Artan Lili, Ničim Izazvan, Nikom Ništa, Ki, Organizam, Random i Fyn samo su neki od bendova sa kojima je Majdan do sada podelio binu na svojim koncertima. Nastupi koji se mogu posebno izdvojiti jesu finale festivala Beovizija 2019, koncert sa grupom Galija u punoj Hali Čair u Nišu, kao i pobede na Kuršumlijskoj Gitarijadi i Beogradskom Autorskom Rok Festivalu (BARF) krajem 2018. godine.
Majdan je nastao 2017. godine u Nišu i čine ga četiri jake kreativne ličnosti u sastavu Nemanja Erić - vokal i gitara, Luka Nikolić - gitara i prateći vokal, Luka Novaković - bas gitara i prateći vokal i Ilija Novaković - bubnjevi. Njihova muzika se može opisati kao gitarski pop sa jakim uplivima alternativnog roka i raznih drugih žanrova.Ulaznice po novoj ceni od 13. avgusta

Ulaz na festival prvog dana, 22. avgusta, je besplatan. Podsećamo da su ulaznice za druga dva dana u prodaji po promotivnim cenama do 12. avgusta. Za drugo veče potrebno je izdvojiti 300RSD, za subotu 500 RSD dok je komplet ulaznica trenutno dostupan po ceni od 700 RSD.

 

Od 13. avgusta cena ulaznice za 23. avgust iznosiće 400 RSD, za 24. avgust biće 600 RSD, a komplet će koštati 900 RSD.
Ulaznice su dostupne na svim Gigstix prodajnim mestima i online na sajtu.


Prodajna mesta u Bačkoj Palanci su:
Turistička agencija Concord-Sveti Nikola Travel, Ulica Kralja Petra I 12
prostorije UG "Rok kultura" - Irish Pub Old Cellar
UR "Kafanica" u Ulici Žarka Zrenjanina 65
"Pirate bar" u Ulici Milana Kurepe 7


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :