Magija Mysterylanda spremna da ponovo začara svet

Datum objave:28.02.2017

Pročitano:2845 puta

Datum održavanja: 26.08.2017 - 27.08.2017

Mysteryland će proslaviti svoje 24. izdanje 26. i 27. avgusta ove godine, a tokom tog vikenda više od 100.000 posetilaca će poći na muzičko putovanje kroz koje će otkrivati nastupe 250 DJ-eva na binama koje će svojim izgledom ostaviti bez daha. naravno, regularne žurke prate pre i after partiji kao i ostale aktivnosti.

 

Mysteryland

 

Mysteryland je majka svih elektronskih muzičkih festivala. Osnovan je davne 1993. godine i prvi je festival koji je okupio različita plemena u okviru spectra elektronske muzike. Mysteryland je kroz sve ove godine putovao na nekoliko mesta, dok konačno nije našao svoj dom u Haarlemmermeeru nedaleko od Amsterdama. Na ovom začaranom mestu procvetao je u jedan od najotvorenijih i najinspirativnijih festivala. 

 

POGLEDAJTE MYSTERYLAND 2016 AFTERMOVIE

 

 

Mysteryland se pre tri godine transformisao u vikend festival koji sa svojim šarenim kampom nudi ljuidima iz celog sveta jedinstveno iskustvo.

 

Mysteryland

 

Za istaživanje Mysterylanda trebaće vam čitav vikend, ima 16 područja različitih stilova od house, techno, deep house, hard style I hardcore, drum ‘n’ bass, hiphop, trance, trap i disco. Svaki deo ima impresivnu binu sa jedinstvenim dizajnom. A dok šetate između njih možete naleteti na zanimljive umetničke performanse tako da sve zaista izgleda kao da ste zakoračili u magičnu zemlju čuda. 

 

Uskoro stiže i lineup, karte po jeftnijim cenama od danas možete pronaći ovde


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :