Barutana klub Beograd

Madresi 24. novembra u Kuglašu

Datum objave:20.11.2017

Pročitano:2578 puta

Datum održavanja: 24.11.2017

Lokacija: Beograd

Nakon promocije albuma "Alergija na zlo" u Beogradu (Akademija 28), Lukićevu (matična kafana - Kod Gare), Bečeju (Zombi klub), Zrenjaninu (Mamurno magare) i 4.11. u Mužlji (Halloween party), Madresi nastavljaju promociju svog trećeg albuma 24.11. u Beogradu u Kuglašu. Zahvaljujući saradnji sa norveškom distributerskom kućom Phonofile, album se nalazi na svim značajnijim online muzičkim servisima, a uskoro će izaći i na CD-u u izdanju Miner recordsa. Pored pesama sa "Alergije na zlo", bend će svirati i hitove sa prethodna dva albuma "Odvedi me odavde" (Balkanrock records) i "Prodajem emocije" (Miner records).

 

Madresi

Foto: Nandor Vaci

Možda i najbolji opis svog trećeg studijskog izdanja, Madresi su dali u izjavi za Minerhead štampano izdanje:

"Lopovluk, licemerje, poltronstvo, korupcija i drugi oblici zla su se uvukli u sve segmente društva tako da su pojedinci koji se
trude da poštuju moralne vrednosti poput časti i poštenja marginalizovani i već odavno imaju alergiju na zlo."

Zrenjaninski rokenrol/pank trojac na ovom kao i na prethnodnim albumima se pored kritike sistema, bavi i sopstvenim emocijama i frustracijama sa kojima se mnogi mogu identifikovati.

Publika će biti u prilici da čuje mnoštvo zaraznih rokenrol rifova pomešanih sa Ramones pankerajem, interesantnim tekstovima i pevljivim refrenima što Madresima daje jedan autentičan zvuk odnosno jedno zdravo i smisleno rokanje.

Posle predstavljanja albuma beogradskoj publici, bend nastavlja promociju i to 1.12. u Subotici (klub Mladost), a nakon toga u Šapcu (klub Fleka).

Madresi su: Vladimir Maksimović - gitara, vokal
Nenad Ivanić - bubnjevi
Žolti Vaci - bas gitara, prateći vokal.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :