MADE BY YOU: Globalna kampanja koja slavi obožavatelje CONVERSE brenda!

Datum objave:05.03.2015

Pročitano:5219 puta

Početkom marta, Converse objavljuje globalno lansiranje kampanje za proleće 2015 “Made by you”. “Made by you” je kampanja koja slavi obožavatelje Converse brenda, koji izražavaju sebe i svoju kreativnost gotovo 100 godina unazad, noseći Chuck Taylor All Star patike. Converse je za ovo proleće bio u potrazi za onim izrazito dragim modelim “starki”, od kojih svaki ima jedinstvenu priču o transformaciji od praznog platna do autoportreta svog vlasnika.

 

CONVERSE | Globalna kampanja MADE BY YOU | Converse Chuck Taylor All Star patike

 

“Made by you” potekao je iz jednostavne i iskrene ljudske potrebe – svi želimo da ostanemo verodostojne i autentične idividue na ovome svetu” - rekao je Ian Stewart, potpredsednik Globalnog Marketinga. “ Fanovi Chuck Taylor patika upravo su oni koju su ih i proslavili, i dali im kultni značaj ikone kreativnog samoizražavanja. Vreme je da sada mi slavimo njih.” “Made by you” je kampanja na globalnom nivou, sa akcentom na Converse Chuck Taylor All Star modelu, čuvenoj “starki”, jedinoj patici koju doslovno oblikuju oni koji je nose.

 

CONVERSE | Globalna kampanja MADE BY YOU | Converse Chuck Taylor All Star patike

 

Converse je pripremio kolekciju portreta Chuck Taylor All Star modela, prikazujući beskonačnu raznolikost i samoizražavanje individualaca, kako savremenih tako i iz bliske prošlosti, koji su odabrali da nose Chuck Taylor All Star – od muzičara do umetnika, od skejtera do modnih ikona, od poznatih do manje poznatih. Preko ovih njihovih portreta dobijamo savremeni uvid u njihove upečatljivo jedinstvene, unikatane svetove. Potreti su prikupljani od internacionalnih ikona kao što su: Patti Smith, Andy Warhol, Futura, Jefferson Hack, Sayo Yoshida, Kate Lanphear i Glenn O’Brien, i biće prezentovani zajedno sa portretima “običnih”, svakodnevnih ljubitelja starki, na globalnim izložbama koje će ulice Njujorka, Šangaia i Rija pretvoriti u umetničke poligone. Pored toga, “Made by you” kampanja teži da naglasi jedinstveni kreativni duh lokalnih zajednica i subkultura, kroz izložbe portreta kojima slavi raznolikost nasleđenog samoizražaja u kulturološki različitim oblastima širom sveta.

 

CONVERSE | Globalna kampanja MADE BY YOU | Converse Chuck Taylor All Star patike

 

“Made by you” je svojevrsno slavljenje kreativnog pojedinca, njegove priče i njegove patike. Bilo da su rukom bojene, prekrivene blatom, iznošene, sa rupama, svaki Chuck Taylor All Star portret priča duboko ličnu priču o transformaciji od bele, crne, crvene ili teget starke u izvanredan, nesvakidašnji, umetnički eksponat. Kako god nošene, prilagođene, modifikovane ili stare, starke na ovim portretima demonstriraju ogroman potencijal jednog ultimativno praznog platna.

 

CONVERSE | Globalna kampanja MADE BY YOU | Converse Chuck Taylor All Star patike

 

Od svog debija 1917., Chuck Taylor All Star model postao je jedan od svetski najpoznatijih, legendarnih, ikona među patikama. Fanovi, umetnici, muzičari isprva su prihvatili sveprisutni Chuck Taylor All Star model kao svojevrsni buntovni pečat kreativnosti. “Made by you” ne samo da slavi ljude koji su stvorili kult Chuck Taylor patike nad patikama, nego teži da oslobodi njihov kontinuirani kreativni izražavaj, širom sveta.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :