Maceo Plex, Loco Dice, Chris Liebing i mnogi drugi podižu Lovefest na #NextLevel

Datum objave:14.03.2017

Pročitano:5851 puta

Datum održavanja: 03.08.2017 - 05.08.2017

By:Zlatana Pavlović

Lokacija: Vrnjačka Banja

Lovefest, jedan od najvećih muzičkih festivala u regionu pod sloganom #NextLevel od 3. do 5. avgusta doživeće svoje jedanaesto izdanje u Vrnjačkoj Banji, a publici su konačno poznata imena prvih izvođača. Festival je objavio impozantnu listu najtraženijih svetskih di-džejeva, kojom je prema mišljenju mnogih zasenio neke od najvećih festivala u regionu.

Najtraženiji di-džej na svetu dolazi na Lovefest Fire Stage
Ovogodišnje izdanje Lovefesta i programa na najvatrenijoj bini festivala zasigurno će ostati upamćeno po nastupu jednog od najpoznatijih izvođača na svetu Macea Plexa.

 

Maceo Plex

Maceo Plex

 

Američki superstar u Vrnjačku Banju stiže na vrhuncu svoje karijere, a svetskim klaberima poznat je po svojim kultnim izdanjima koja su znatno uticala na elektronsku muzičku scenu. Još jedan od izvođača, bez kojeg je nemoguće zamisliti line up svetskih festivala je i Loco Dice.

 

Loco Dice

Loco Dice

 

Nemački di-džej i producent poznat je po veštoj kombinaciji hip-hopa i elektronske muzike, a posle dve godine ponovo se vraća u Srbiju. Na Lovefest Fire Stage stiže i Luciano, izvođač koji je svojim talentom i specifičnim zvukom definisao elektronsku muziku današnjice i pomerio granice muzičke industrije. Carl Craig, koji je fanovima Lovefesta poznat po svom legendarnom nastupu iz 2013. godine, imaće priliku da posvedoči kako je festival izgledao pre gotovo pola decenije, a kako izgleda danas uz više od 100.000 posetilaca.

 

Luciano

Luciano

Među kultnim svetskim imenima koje će Lovefest Fire Stage ovog leta ugostiti su i Chris Liebing, Marcel Dettmann, Matador, Valentino Kanziani, Rodrigues Jr., Jay Clarke, Rick Maia i mnogi drugi.

 

Mall Grab

Mall Grab

Svetska atrakcija Mall Grab stiže na Enegry Stage

Prema već poznatoj tradiciji Energy Stage ove godine ulazak u novu muzičku eru slavi uz di-džejeve kojima je puštanje muzike sa vinila gotovo u krvi. Mall Grab, tenutno najtraženiji izvođač u svetu underground muzike, koji je gotovo preko noći postao zvezda, a njegove pesme opsesija klabera širom sveta, po prvi put posetiće Srbiju i premijerno nastupiti na Energy Stageu. Zvezda najveće underground bine u regionu ovog leta je svakako Joe Claussell, čovek koji je svoje emocije i neponovljivi talenat pretočio u ploče, koje su obišle ceo svet. Još jedan od pionira tehno muzike na ovoj bini biće i DJ Deep, a tokom tri dana nastupiće i Moomin, DVS1, kao i Jamie 326. Prema najavama organizatora nova iznenađenja tek stižu na Energy Stage.

Ljubitelje rok i hip-hop muzike, ove godine čekaju brojna imena iz celog regiona, a najava programa Live Stagea najavljena je za kraj marta.

Ulaznice od 24 evra uskoro rasprodate

Od kada je objavljena prodaja, ulaznice po ceni od 19 EUR rasprodate su za manje od tri nedelje, a novi trodnevni paketi po ceni od 24 EUR dostižu nove rekorde prodaje. Prema najavama organizatora, zbog veoma brze prodaje druge faze, cena karata će uskoro biti 27 EUR, a ulaznice se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :