M.O.R.T. & SARA RENAR: Dva najperspektivnija hrvatska benda nastupaju u Savamali!

Datum objave:01.04.2015

Pročitano:5564 puta

Datum održavanja: 15.05.2015

Lokacija: Mikser House, Beograd

U Mikser House-u (Karađorđeva 46) će u petak, 15. maja, nastupiti dva trenutno najperspektivnija hrvatska izvođača, M.O.R.T. i Sara Renar bend. Novi talas hrvatske muzke predstaviće se u najboljem svetlu, sa savršenom fuzijom progresivno melodičnog roka koji donosi Sara Renar i autorskog pank bluz zvuka koji karakteriše M.O.R.T.

 

M.O.R.T. & SARA RENAR: Dva najperspektivnija hrvatska benda nastupaju u Savamali! | Mikser House | Beograd | 2015

Odlične recenzije albuma i održanih koncerata, Saru Renar stavljaju u sam vrh novog talasa hrvatske muzičke scene. Prvi album “Djeca” (2013) nominovan za najbolji debitantski album, a svojim novim albumom "Jesen" Sara je potvrdila status najprogresivnije hrvatske muzičarke. Ove godine je nastupila i na RockOff festivalu u zagrebačkoj Tvornici i osvojila nagradu za najbolju izvedbu, a takođe je osvojila i još jednog Porina u kategoriji najbolje ženske vokalne izvedbe.

 

M.O.R.T. & SARA RENAR: Dva najperspektivnija hrvatska benda nastupaju u Savamali! | Mikser House | Beograd | 2015

M.O.R.T. je beskompromisni autorski punk-blues band iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa. Kostur benda, John, Zvrk i Kikos, postoji još od jeseni 2003. godine, a od 2011. sastav počinje sa ozbiljnim radom i nastupima po regionu. U novembru ove godine M.O.R.T. je osvojio i glavnu nagradu žirija RockOff festivala u zagrebačkoj Tvornici kulture sa četvrtim singlom „Nina“, a nominovani su i za Porina u kategoriji najboljeg novog izvođača.

Koncert počinje u 21h, a ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 400 dinara u pretprodaji, dok će cena na dan koncerta biti 600 dinara.

Sara Renar „Jesen“ 
M.O.R.T „Tango“ 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :