Ludwig Ludwig predstavio album prvenac Idu gradom

Datum objave:27.09.2016

Pročitano:3526 puta

Ludwig Ludwig je dvočlani post punk electro industrial sastav osnovan jula 2016. u Kruševcu oformljen od strane frontmena grupa Katabazija i Scarps. Postavu čine: Ljubiša Jovanović - vokal, Saša Ognjanović - gitara, programming, utor tekstova je Ljubiša Jovanović a autor muzike Saša Ognjanović.

 

Ludwig Ludwig


Prvu pesmu pod nazivom "Idu gradom" snimili su u studiju "BIRD" u Kruševcu (avgust 2016). Posao snimatelja i producenta obavio je Zoran Vasić. Autor video spota za istu pesmu, koji je snimljen u podrumu cafea GRIZZLY, je Dejan Lazarević.


 

Ludwig Ludwig je nova i sveža priča običnog čoveka, a koji se ne miri sa trenutnim stanjem i koji na jasan i nedvosmislen način stavlja akcenat na vrednost pojedinca u društvu, na njegov stav, njegovo mišljenje, na uticaj koji može izvršiti svojim delovanjem. U ovom slučaju, muzikom. Naše je da konstantno ukazujemo na taj problem i da trajemo, jer se samo trajanjem mogu razbiti tvrde struje ustrojenih, ali i nakaradnih pravila, na kojima počiva čitav sistem savremenog društva.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :