Ludim ženama sve je Crno i belo

Datum objave:13.03.2014

Pročitano:4181 puta

Pesma „Crno i belo“ najnoviji je singl sa aktuelnog, drugog po redu i veoma hvaljenog albuma „Armija lavova“ grupe Lude žene.

 


„Dva su povoda za objavljivanje ovog singla. Prvi je završetak naše uspešne mini turneje, tokom koje smo obišli desetak gradova u zemlji i regionu i svugde bili odlično primljeni. Drugi razlog je skori početak rada na našem trećem albumu, na kome ćemo ponovo sarađivati sa našim prijateljem, producentom Sašom Jankovićem.“, kažu članovi ove grupe.

„Crno i belo“ je četvrti po redu singl i pesma koja se na koncertima izdvojila kao jedna od favorita. Za dva singla, „Moja draga“ u kojoj je vokalne deonice preuzeo legendarni Zoran Predin i „Letu će skoro kraj“, Lude žene su još ranije snimili i objavili video spotove.


„Nadamo se da bi sve oko novog albuma trebalo da bude gotovo početkom jeseni i verujemo da će krajnji rezultat biti dobar. Do tada, slušajte 'Crno i belo'“, poručili su iz tabora Ludih žena.Ceo album „Armija lavova“ može se preuzeti besplatno. http://bit.ly/103QsaH
 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :