Lucky Light LTD: Petar Dundov novo ime na prestižnom srpskom techno labelu!

Datum objave:14.04.2015

Pročitano:4335 puta

Datum održavanja: 24.04.2015

By:Dušan Milićević

Lokacija: Klub Andergraund, Beograd

Spisku svetskih legendi elektronskog zvuka koji predvode Dave Clarke, Cristian Varela i Alexander Kowalski, na prvom prestižnom srpskom tehno labelu „Lucky Light LTD“, pridružiće se i najbolji regionalni producent Petar Dundov.
 

Lucky Light LTD: Petar Dundov novo ime na prestižnom srpskom techno labelu! | TEHNO SCENA

 

Ovo je veoma značajno i za srpsku scenu u globalu, pošto će naša zemlja na ovaj način, kroz saradnju sa ovim DJ velikanima, ići u korak sa svim aktuelnim trendovima u tehno svetu.


- „Lucky Light LTD“ polako, ali sigurno okuplja zaista izuzetno kvalitetnu ekipu. A to što su se ovako veliki artisti našli na jednom srpskom labelu je odlično i za jačanje vaše tehno scene. Izuzetno mi je drago što će moje ime stajati uz sve ove veličine – kaže Petar Dundov.

 

A priključenje Dundova ekipi LLL donosi još kuriozitet. Pošto “Lucky light LTD” gaji malo tvrđi zvuk, Dundov će za promo žurku 24. aprila u klutnom klubu “Andergraund”, reaktivirati projekat Brothers Yard. Zagrebački producent veoma retko nastupa pod ovim pseudonimom, a ovo će mu biti premijera pred beogradskim klaberima.

 

- Sve to budi emocije. I “Andergraund” i Brothers Yard me vraćaju nazad u prošlost. U svakom slučaju, obećavam jednu ludu žurku, koja će biti za iskrenu tehno ekipu. Vidimo sa uskoro – poručuje Dundov.

 

 

Domaća podrška 24. aprila u Andergraundu su Klaus i Speedy, a karte za žurku koštaju 600 dinara. Svi koji kupe ulaznice kao specijalan poklon dobiće promo majicu “Lucky light LTD”, a podeliće se i određen broj ploča sa novim izdanjem.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :