Lucky Light LTD: Gary Beck i Mark Broom na promociji srpskog techno labela!

Datum objave:01.10.2015

Pročitano:5525 puta

Datum održavanja: 23.10.2015

By:Dušan Milićević

Lokacija: Depo Magacin, Beograd

Škotlanđanin Gary Beck, jedan od najinventivnijih producenata aktuelne elektronske scene, i tehno legenda Mark Broom, nastupiće 23. oktobra u Depo Magacinu na promociji trećeg vinyl izdanja srpske etikete "Lucky Light LTD".

 

Lucky Light LTD: Gary Beck i Mark Broom na promociji srpskog techno labela! | Depo Magacin 2015

Srpski label "Lucky Light LTD" je za veoma kratko vreme postao prepoznatljiv u svetskim tehno krugovima, kako zbog ekipe koju je okupio, tako i zbog sjajne kritike koju je dobio unutar scene, odnosno od samih DJ-eva. Logičan rezultat toga je da su se prve dve LLL ploče sa Alexanderom Kowalskim, Petrom Dundovim i Speedy-jem mogle čuti u čuvenom Berghainu, na Drumcode večerima Adama Beyera, ali i na BBC radiju u emisiji "tehno barona" Dave Clarke-a.

 


A posle Alexandera Kowalskog i Petra Dundova, LLL porodici priključuje se britanski duo Beck & Broom. Karijera Gary Becka je poslednjih godina u vrtoglavom usponu. To dokazuju i redovni nastupi na Drumcode večerima, ali i festivalima Tomorrowland, Awekenings i Amsterdam Dance Event (ADE). Takođe, više puta je delio pult sa velikanima kao što su Carl Cox, Chris Liebing, Speedy J...

 

Lucky Light LTD: Gary Beck i Mark Broom na promociji srpskog techno labela! | Depo Magacin 2015


Mark Broom je jedan od onih koji su oblikovali prepozantljiv britanski zvuk, i svakako se svrstava u kultne ličnosti andegraund priče. I on je, poput Becka, redovno za pultom najpoznatijih festivala i klubova, a u Beograd maltene dolazi iz čuvenog Berghaina, gde će nastupiti baš ove subote, 3. oktobra.


Uz njih, tu će biti i Speedy, jedan od predvodnika mlađe generacije naše tehno scene, koji će ovog oktobra imati čast da bude jedini srpski predstavnik na čuvenom festivalu Amstersdam Dance Events (ADE). Intro u Depou 23. oktobra će raditi Kobaya. Prvi kontigent od 100 ulaznica pušten je u prodaju po ceni od 690 dinara. Karte se mogu kupiti u DD Tickets u Strahinjića Bana 22, svim Win Win radnjama u zemlji ili putem sajta www.ddticekts.rs.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :