LP Elektro objavili spot za pesmu „Teleportation”

Datum objave:01.07.2018

Pročitano:2592 puta

Lokacija: Beograd

LP Elektro je elektro pop alter ego poznatih muzičara Sonje Lončar i Andrije Pavlovića (LP Duo). Nastao je kao rezultat dugogodišnjeg rada u okviru različitih instrumentalnih sastava, eksperimentisanja unutar polja elektronske muzike, kao i njihovog rada na komponovanju muzike za pozorišne predstave.


Prvi spot za singl ,,Teleportation”, koji se može pogledati na YouTube kanalu LP Dua, nastao je u saradnji sa rediteljem Lazarom Bodrožom (film “Ederlezi Rising”) i dizajnerskim studiom Metaklinika iz Beograda. Ovaj singl najavljuje debitantski album LP Elektra, inspirisan kvantnom fizikom i retro futurizmom.

 

Lp Duo


LP Elektro stvara sofisticiranu savremenu elektronsku muziku upotrebom novih i starih modela sintisajzera u kombinaciji sa minimalnim plesnim ritmovima i romantičnim tekstovima.


Sonja Lončar i Andrija Pavlović, poznatiji kao LP Duo, specifična su pojava na domaćoj i međunarodnoj muzičkoj sceni, kombinujući na svojim nastupima izvrsnost vrhunski obrazovanih klasičnih muzičara i rokenrol pristup u izvođenju savremenih kompozitora. Već skoro petnaest godina nastupaju zajedno, izvodeći kompozicije za dva klavira. Njihov rad ih je vodio do najpoznatijih svetskih dvorana kao što su Karnegi hol u Njujorku i Kenedi centar u Vašingtonu, a trenutno pripremaju takozvanu “parfemsku turneju” na kojoj će nastupati u Parizu, Njujorku i Londonu.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :