LP DUO nastupa uz pijanistu Lubomira Melnika!

Datum objave:12.05.2015

Pročitano:4284 puta

Datum održavanja: 13.05.2015

Lokacija: Klub Drugstore, Beograd

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će uz čuvenog Lubomira Melnika (Lubomyr Melnyk), najbržeg pijanistu na svetu, kompozitora, inovatora i istraživača na polju savremene muzike u sredu 13. maja u "Drugstore“ nastupiti i LP DUO.

LP DUO - Sonja Lončar i Andrija Pavlović su nastupali na preko 200 koncerata u Evropi i Sjedinjenim Državama, dobijali nagrade na međunarodnim takmičenjima i bili na listi top 10 klavirskih dua na Dranoff International Two Piano Competition u Majamiju 2008. godine.Lubomir Melnik

Ovaj umetnik imao je veliki uticaj na minimalistički pokret ranih sedamdesetih godina prošlog veka, kada je i stvorio jedinstveni jezik za klavir. Njegova ljubav i pasija prema klaviru odveli su ga do granica do tada nesitraženih moći klavirske muzike. Njegov fokus je na osnovnom zvuku klavira, na harmoniji i melodiji. Lubomir je ceo svoj život posvetio ovom instrumentu što mu je donelo zasluženu titulu "najbržeg pijaniste na svetu“.

 

Lubomir Melnik @ Drugstore, 13.5.2015.

Njegova virtouzna pijano tehnika, drugačiji oblici, mešavina zvuka, sudaraju se i kreiraju nove melodije u neočekivanim trenutcima i oblikuju zvuk iznad zvuka u originalnom obliku. Nastup Lubomira Melnika obećava sjajno iskustvo za one sa proširenim muzičkim vidicima.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :