Lovefest: Sven Vath otvorio festival ljubavi sa više od 25.000 ljudi

Datum objave:05.08.2016

Pročitano:5576 puta

By:Zlatana Pavlović

Lokacija: Vrnjačka Banja

Od otvaranja jubilarnog rođendanskog izdanja Heineken Lovefesta prošao je samo jedan dan, a već se nazire da će ovo biti najbolje izdanje u prvoj deceniji festivala ljubavi.

 

Sven Vath na Lovefestu 2016

Sven Vath i Cocoon ekipa na Lovefestu 2016

Na vatrenoj bini, koja je svojim audio-vizuelnim efektima sinoć bila potpuno impozantna Papa Sven dokazao je zašto sa ponosom nosi taj nadimak i očitao muzičku lekciju pred više od 25.000 ljudi, koji su i ove godine došli sa svih strana sveta. Uz Sven Vatha na Fire Stageu u okviru Cocoon noći nastupili su i Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik. Prema rečima Daniel Stefanika za njega je sinoćni nastup bio najbolji u ovoj godini, dok je Markus Fix izjavio da je Lovefest oličenje tehno raja, a ljudi pred kojima je puštao najbolja masa na svetu.

 

Lovefest 2016 / foto: Marko Edge Obradović

Lovefest 2016 / foto: Marko Edge Obradović


Isto su se osećali i Joey Anderson, kao i Delta Funktionen i Anthony Parasole, koji su na Smirnoff Energy Stageu u potpunosti hipnotisali masu svojom muzikom.

Brejkersi ponovo rokali na Live bini

Na bini posvećenoj ljubiteljima gitarskog zvuka u rođendansko izdanje uveli su nas velikani domaće scene Rambo Amadeus i Partibrejkersi, kojima je ovo kao i pre dve godine bio jedan od najenergičnijih nastupa. Live bina je prvo festivalsko veče ugostila Samostalne Referente, Ritam Nereda, kao i mostarski sastav Zoster.

 

Lovefest iz vazduha

Pogled na Lovefest iz vazduha

Nastić, Milićević i Milosavljević danas na H2O bini
Pre večerašnjeg programa, svi posetioci Vrnjačke Banje imaće priliku da se zagreju na VodaVoda H2O bini gde nas danas od podneva, pa do 18h čeka magični trio Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević.

Ben Klock i Ellen Allien otvaraju drugo veče na vatrenoj bini
Večeras od 21h na Fire Stage-u nastupiće Kid Kimi, Monosaccharide, Paranoid London, a najveće zvezde večeri biće Ben Klock i Ellen Allien. Jutro na Fire Stage-u čekamo uz Zenker Brothers.

 

Lovefest 2016

Sven Vath 


Hip-Hop veče na Live bini
Kao i prethodnih godina petak je rezervisan za hip-hop, a večeras na Live binu dolaze Edo Maajka, Marčelo, Iskaz, Stereo Banana, kao i kontroverzna Mimi Mercedez.

Zamena narukvica od 18h

Za one koji nisu došli juče na festival, zamena karata za narukvice biće moguća danas od 18h, a ulaznice za festival mogu se kupiti samo na ulazu po ceni od 2.000 dinara za jednodnevne i 4.800 dinara za trodnevne propusnice. Ulaz je moguć svakog dana od 18h do 03h. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :