Lovefest nominovan za najbolji regionalni festival

Datum objave:31.10.2016

Pročitano:3164 puta

By:Zlatana Pavlović

Samo mesec dana pošto je Lovefest nominovan za najbolji evropski festival usledila je još jedna nominacija i to iz Hrvatske. Srpski festival, koji je ove godine proslavio 10 godina postojanja ovog puta je u trci za najbolji regionalni festival i nagradu “Ambasador”.

 

Lovefest 2016

Ambasador je prva hrvatska dodela nagrada akterima elektronske scene, koju dodeljuje portal klubskascena.hr. U kategoriji najboljih festivala iz regiona Lovefest se našao sa još pet velikih muzičkih događaja iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Najbolji festival u regionu odlučiće glasovi publike, a glasanje je otvoreno i traje do 6. novembra, dok će svečana dodela nagrada biti održana u Zagrebu 15. novembra. Ukoliko želite da i ovog puta podržite Lovefest to možete učiniti OVDE.

Da podsetimo, Lovefest je ove godine proslavio 10 godina postojanja, a tokom jedne decenije festival je od žurke za nekoliko stotina posetilaca prerastao u jedan od najboljih muzičkih događaja u Evropi, koga je samo ove godine posetilo više od 80.000 mladih ljudi iz celog sveta. Od svog osnivanja do danas festival je ugostio najveće zvezde iz sveta elektronske muzike. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :