Barutana klub Beograd

Lovefest Live: Marčelo, Who See i Prti Bee Gee u beogradskom Hangaru!

Datum objave:03.03.2015

Pročitano:6217 puta

Datum održavanja: 14.03.2015

Lokacija: Hangar, luka Beograd

Crnogorski dvojac Who See, Marčelo i legende hip hop muzike Prti Bee Gee, nastupiće 14. marta na prvoj Lovefest Live žurci u beogradskom Hangaru. Prema rečima organizatora, najveća rok i hip-hop bina festivala ljubavi iz Vrnjačke Banje predstaviće beogradskoj publici jedinstveni koncept i najaviti izvođače, koji će ove godine nastupiti na Lovefestu od 6. do 8. avgusta.
 

Lovefest Live žurka: Marčelo, Who See i Prti Bee Gee u beogradskom Hangaru! | Beograd | 2015

 

Kao i svi prethodni događaji i Lovefest Live će pratiti posebna scenografija, koja će dočarati izgled festivalske bine i atmosferu na njoj.
 

Lovefest Live žurka | Who See | Beograd | 2015

 

Da podsetimo, Lovefest Live bina nastala je 2014. godine kao rezultat nove i veće lokacije festivala. Na bini su nastupili brojni poznati bendovi iz zemlje i regiona među kojima su Partibrejkersi, Rambo Amadeus, Let 3, Bad Copy, Who See, Kanda, Kodža i Nebojša i mnogi drugi. Live Stage ima za cilj i promociju “mladih nada”, pa su se tako na bini u avgustu 2014. godine po prvi put našli brojni demo bendovi iz Srbije.

Deveto izdanje Lovefesta će ove godine biti održano od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a lista izvođača će biti poznata sredinom marta.

 

Ulaznice za Lovefest Live žurku mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima, DD Tickets-a ili naručiti putem sajta www.lovefest.rs. Do 5. marta, cena karte će biti 7.5 EUR, dok će do žurke ulaznice moći da se kupe po ceni od 10 EUR.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :