Lovefest Fire: Chris Liebing i DJ Deep 7. oktobra u beogradskom Hangaru

Datum objave:05.10.2017

Pročitano:3919 puta

Datum održavanja: 07.10.2017

Lokacija: Hangar Luka Beograd

Posle nezaboravnog nastupa na poslednjem izdanju festivala ljubavi, legenda svetske tehno scene Chris Liebing ponovo se vraća u Srbiju i to na Lovefest Fire. U beogradski Hangar stiže i DJ Deep, a domaća podrška ovog puta biće Nevena Jeremić i Nikola Vemić.

 

Chris Liebing na Lovefestu

Chris Liebing je nemački di-džej, producent i vlasnik sada već svetski poznate izdavačke kuće “CLR” (Create Learn Realize). Ako ikada budete imali priliku da mu ponudite obrok, potrudite se da bude njegov omiljeni veganski burger, jer se Liebing svakodnevno trudi da svetu objasni benefite veganske ishrane. Liebing često voli da sa svojim fanovima podeli fotografije sa putovanja i mesta koje posećuje, pa jedva čekamo da vidimo kojom fotkom će svetu predstaviti Beograd i Lovefest Fire.

 

Dj Deep na Lovefestu
 
“Vinyl junkie”, kako sam sebe naziva DJ Deep je vodeća ličnost pariske elektronske scene. Već dvadeset godina se bavi muzikom koja je svevremenska i predstavlja klasike jednog doba. Kroz svoje nastupe daje samo ono najbolje što su decenije iza nas imale da ponude u muzici. Na ovogodišnjem Lovefestu u Vrnjačkoj Banji nastupio je na Energy Stage-u i pokazao zašto je na tehno sceni među najboljima, a krajem avgusta izdao je i novi singl Kaoz Theory, za koji je renomirani muzički portal Resident Advisor dao najviše ocene.

Četvrto izdanje Lovefest Fire-a u Beogradu, otvoriće Nevena Jeremić, a posle nje nastupiće i rezident Lovefesta Nikola Vemić.

Promo karte u prodaji još samo 4 dana   


Trenutna cena ulaznice za Lovefest Fire je 1.440 dinara, a karte se mogu kupiti u svim poslovnicama Gigstixa i Eventima ili naručiti na kućnu adresu putem www.lovefest.rs. Promotivna cena karata aktuelna je još samo 4 dana, a posle toga cena ulaznica će poskupeti. Za ovaj događaj dostupne su i VIP ulaznice po ceni od 2.280 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :