Lovefest Energy Weekend: Cassy i Levon Vincent dolaze u beogradski Drugstore!

Datum objave:22.10.2015

Pročitano:5395 puta

Datum održavanja: 23.10.2015 - 24.10.2015

Lokacija: Klub Drugstore, Beograd

Ovog vikenda, dvodnevnim muzičkim događajem u beogradskom klubu Drugstore (Despota Stefana 115), Lovefest će napraviti veliki uvod u proslavu svoje desetogodišnjice i ugostiti inostrane i di-džejeve sa domaće scene.

 

Lovefest Energy Weekend: Cassy i Levon Vincent dolaze u beogradski klub Drugstore! 2015

Cassy i Levon Vincent najavljuju desetogodišnjicu festivala ljubavi

Energy vikend će u petak 23. oktobra otvoriti Cassy, jedna od najboljih ženskih di-džejeva na svetskoj underground sceni, a zajedno sa njom nastupiće i nemački di-džej XDB.

 

Lovefest Energy Weekend: Cassy i Levon Vincent dolaze u beogradski klub Drugstore! 2015

 

Zvezda druge večeri biće njujorški pionir elektro zvuka Levon Vincent, a osim njega nastupiće i holandski di-džej Makam, kao i mladi britanski producent Palms Trax.

 

Holandski di-džej Makam

Makam

 

U beogradskom klubu, koga često nazivaju i balkanskim Berghainom, na dve bine nastupiće i makedonski di-džej Viktor Apostolski, kao i poznati di-džejevi iz Srbije među kojima su Marko Milosavljević, Nemanja Krstić, DJ Flip, kao i cela postava prestoničke muzičke organizacije Beyond House.

 

Mladi britanski producent Palms Trax

Palms Trax


U isto vreme Lovefest Energy vikend će još jednom predstaviti koncept jedne od najvećih bina elektronske underground muzike u Srbiji. Inače, Energy Stage je svima poznat po tome što za razliku od drugih bina festivala ljubavi svoju pažnju usmerava samo na jedno – muziku. Tako umesto posebne scenografije, sa svedenom festivalskom estetikom nastupom svakog od izvođača dolazi i eksplozija emocija, koja je za ovu binu jedino merilo uspešnog seta.

Lovefest Energy – bina koja otkriva mlade di-džejeve

Energy Stage je poznat i po tome da promoviše kako već poznate, tako i mlade nade srpskog di-džejinga, pa su tako na najvećoj underground bini u Srbiji nastupali gotovo svi poznati domaći i regionalni izvođači među kojima su Marko Milosavljević, Dejan Milićević, Viktor Apostolski, hrvatski di-džejevi Pytzek i Borut i mnogi drugi. Prethodnih godina priliku da se predstave publici Energy Stage-a imali su i mladi regionalni di-džejevi, pobednici konkursa “Mlade nade”, a mnogima od njih Lovefest je bio samo uvod u građenje uspešne muzičke karijere.

Ulaznice za oba dana mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima i DD Tickets-a, a kupovina će biti omogućena i na ulazu 23. i 24. oktobra.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :