Lovefest Energy: U Beograd stižu Tama Sumo, DJ Qu i Fred P

Datum objave:04.10.2016

Pročitano:3528 puta

Datum održavanja: 15.10.2016

By:Zlatana Pavlović

Lokacija: Drugstore

Posle ovogodišnjeg desetog festivalskog izdanja za pamćenje, Lovefest se ponovo seli u Beograd gde nas 15. oktobra očekuje još jedan Lovefest Energy u klubu Drugstore. Ovog puta najveća underground bina u Srbiji, u svom prestoničkom izdanju ugostiće neka od trenutno najtraženijih imena na svetskoj underground sceni.

 

Tama Sumo

Tama Sumo 

Po prvi put pred beogradskim klaberima nastupiće legendarna Tama Sumo, koju fanovi Lovefesta pamte po nastupu koji je obeležio Lovefest Energy Stage 2014. godine u Vrnjačkoj Banji. Od tada karijera Tame Sumo imala je vrtoglav uspon, a u poslednje dve godine gotovo da ne postoji mesto na svetu gde nije nastupila.

 

Fred P


Fred P, jedan od pionira Detroit housea, klaberima širom sveta poznat je kao veliki zaljubljenik u muziku. Njegova filozofija da je muzika univerzalni jezik dostupan svima, koji spaja ljude, odvela ga je na sve strane sveta, a 15. oktobra stiže na Lovefest Energy.

 

DJ Qu

DJ Qu

Vlasnik Strenght Music etikete i treće veliko ime, koje dolazi na beogradski Lovefest Energy je DJ Qu. Rezident kultne serije Circoloco žurki i jedno od imena koje je obeležilo prošlogodišnje izdanje festivala, premijerno pred beogradskom publikom predstaviće i svoj novi album.

Prva faza ulaznica uskoro rasprodata
Trenutna cena ulaznica za Lovefest Energy u Beogradu je 590 dinara, a karte je moguće naručiti na kućnu adresu putem sajta lovefest.rs, kao i kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :