Lovefest brani titulu najboljeg muzičkog festivala u regionu

Datum objave:14.02.2020

Pročitano:310 puta

Posle velikog uspeha i nagrade za najbolji regionalni festival 2018. godine, Miller Lovefest, najveći festival elektronske muzike u Srbiji, ponovo je nominovan za to prestižno priznanje. Nominaciju za titulu najboljeg Lovefest deli sa još četiri festivala iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Lovefest

Pobednika u kategoriji najboljeg regionalnog festivala odrediće publika, a glasanje traje do 29. februara. Svi fanovi Lovefesta mogu glasati OVDE. Svečana dodela nagrada biće održana 19. marta u Zagrebu.

Prema rečima organizatora ovogodišnja nominacija predstavlja veliku čast i odgovornost da se odbrani tituala najboljeg muzičkog festivala u regionu. Ovogodišnje izdanje Miller Lovefesta trajaće od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a rekordan broj ulaznica prodat pre objave lineup-a pokazuje veliko poverenje koje posetioci imaju u festival.

Prodaja specijalnih paketa za Miller Lovefest 2020 do 14. februara u ponoć

Druga faza prodaje ulaznica za Miller Lovefest 2020 već uveliko traje, a prema trenutnim prognozama ograničeni kontigent od 2.000 trodnevnih karata po specijalnoj ceni od 24 evra biće rasprodat i pre 14. februara u ponoć kako je prvobitno planirano. Svoju kartu za četrnaesto izdanje Miller Lovefesta možete kupiti putem lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Gigstixa i tickets.rs (bivši Eventim). 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :