Barutana klub Beograd

Love Revolution: Bang La Decks na Misker festivalu

Datum objave:11.05.2017

Pročitano:3627 puta

Datum održavanja: 27.05.2017

Lokacija: Silosi Žitomlina

Još jednom LOVE REVOLUTION žurkom, trećom po redu, Mikser žel, pored dobrog provoda da afirmiše i neki bolji i srećniji svet zasnovan na apsolutnim vrednostima ljubavi i tolerancije - jer najbolje stvari i nastaju iz njih. Zato su kao simbol ovog izdanja Love Revolution žurke izabrali jabuku kao simbol znanja, jer je srž svake mudrosti ljubav, a ljubav + znanje = revolucija.

 

Love Revolution

Bang La Decks


Ovog puta na LR žurci u okviru 9. izdanja Mikser Festivala posetioci će dočekati izlazak sunca na obali Dunava, na mestu na kome je MF i počeo – u silosima nekadašnjeg Žitomlina na donjem Dorćolu (Dunavski kej 46). Nastupaju Bang La Decks, DJ Sagi Abitbul i WB DJs.


Bang La Decks je DJ duo grčkog porekla koji je osvojio ceo svet svojim hitovima kao što su UTOPIA, KUEDON, ZOUKA i AIDE, koje su u svoje setove uvrstili i svetski DJ-evi poput Avicii, Guetta, Afrojack, Benassi, R3hab, itd. Njihova jedinstvena fuzija ETNO i ORIENTAL elemenata sa Elektronskom Dance muzikom učinila ih je u protekle četiri godine naročito omiljenim DJ-evima na području Balkana, odakle i vuku inspiraciju za svoje stvaralaštvo.

Hit STANGA, iza koga stoji Sagi Abitbul, sigurno ste čuli mnogo puta po klubovima, žurkama i radiju u poslednjih godinu dana. Ovaj izraelski DJ modernom fuzijom ETNO i ORIENTAL elemenata sa Elektronskom Dance Muzikom stavlja ovaj muzički trend na potpuno novi nivo što će nesumnjivo pružiti Srbiji priliku za jedinstveno RAVE iskustvo 27. maja na LOVE REVOLUTION žurci.

 

Love Revolution

 

Rezidenti Love Revolution žurki poznati su po mirenju najrazličitijih žanrovskih preferencija svoje publike na danceflooru kroz iskusan probir poznatih svetskih hitova sa scene Elektronske DANCE/POP/TRAP Muzike, koji su obeležili klupsku scenu ove dekade. Izlazak sunca dočekujemo uz nešto laganije bitove popularne Pop/Deep House muzike, sve do 6 ujutru!

Karte po promo ceni od 800 dinara možete nabaviti na svim prodajnim mestima GIGSTIX-a, dok komplet ulaznice za sve dane festivala iznosi 1400 dinara. U toku je promo akcija 3+1. Za svake tri kupljene komplet ulaznice za sve dane, četvrtu dobijate gratis.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :