LOST & FOUND FESTIVAL VOL.4

Datum objave:27.05.2019

Pročitano:2277 puta

Datum održavanja: 19.07.2019 - 21.07.2019

Lokacija: Bor

Nakon uspešne realizacije prvog, drugog i trećeg festivala, organizacija Wave nastavlja sa radom i priprema četvrto izdanje "Lost & Found“ festivala, koji će se održati na napuštenim bazenima u Brestovačkoj banji, nadomak Bora. Festival će ugostiti brojne muzičare i umetnike iz zemlje i regiona, pa će posetioci imati prilike da uživaju u autentičnom muzičkom programu, bioskopu, izložbama, mural/grafiti kulturi i vatrenom performansu koji je sastavni deo ove manifestacije.

 Gostuju:
KANDA, KODŽA I NEBOJŠA - BJESOVI - SANA GARIĆ - JOZZEH MALONE

E-CLIP - MKDSL - ILIJA ĐOKOVIĆ - TEBRA
+mnogi drugi!

Za umetnički deo i iscrtavanje murala pobrinuće se ekipa od 7 internacionalnih umetnika, koji će objediniti zidove bazena u jedno umetničko delo.

Bioskopski repertoar je sačinjen od dokumentarnih, igranih i kratkometražnih autorskih filmova, dok su galerije podeljene na izložbe slike i fotografija.

Lost & Found Festival je jedinstvena kulturna manifestacija koja kroz autentični muzički program,  umetnost i urbanu kulturu želi da probudi mlade u istočnoj Srbiji. Cilj je da se ovaj festival održava  jednom godišnje, postane jedan od vodećih festivala u regionu i razvije pune potencijale Bora i Istočne Srbije. Festival je stekao internacionalni status uzeći u obzir da su u protekle tri godine gosti bili iz više zemalja i to iz Slovenije, Rusije, Rumunije, Grčke, Poljske, Brazila, Jamajke, Egipta i Palestine! Kao na prvom, drugom i trećem izdanju, posetioci mogu da očekuju sve mere bezbednosti i standarde festivala, kao što su prodaja hrane i pića, dežurna hitna pomoć, dežurna vatrogasna jedinica, toaleti, tehnička voda itd.

 


FACEBOOK EVENT

Projekat Eko Park
Kada je reč o budućnosti, organizacija Wave ima u planu da od novčanog prihoda festivala napuštene bazene pretvori u botaničku baštu - Eko Park, koji bi radio tokom čitave godine. Suštinska ideja projekta jeste promocija ekologije, obnovljive energije i turističkih sadržaja Istočne Srbije, pa bi samim tim Eko Park bio početna tačka ka svim turističkim destinacijama Borske okoline kao što su Borsko jezero, planina Crni Vrh, planina Stol, Dubašnica, Lazarev kanjon, Zlotske pećine itd.

Virtuelna tura: 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :