Lost & Found Festival krajem jula u Boru

Datum objave:02.07.2018

Pročitano:1640 puta

Datum održavanja: 20.07.2018 - 22.07.2018

Lokacija: Bor

Na napuštenim bazenima u Brestovačkoj banji, 20-22.-og Jula, održaće se treće izdanje Lost & Found festivala.

 

Lost&Found Festival

Ovo mesto dobre zabave i ovog puta odiše mešavinom urbane kulture umetnosti, ekologije i muzike. U nadi da će videti neverovatan spoj betona i prirode, festival je u prethodne dve godine posetilo dosta ljudi iz Srbije i Evrope, muzičari LEA DOBRIČIĆ, GORAN STARČEVIĆ, HORNSMAN COYOTE, STEREO BANANA, ANDREW MELLER, ILIJA ĐOKOVIĆ, MINILINIJA, MKDSL, kao i brojni umetnici sa domaće i svetske street art scene među kojima su se našli ARTEZ, WUPER, NIKOLA MIHAJLOVIĆ KORI, CHENIPE, SAME CHRIS i druga poznata imena.

 Za svoje treće izdanje Lost & Found festival Vol. 3, predviđena je rekordna poseta, a posetioci će biti u mogućnosti da uživaju u graffiti jam-u, izložbi slika i fotografija kao i bogatom muzičkom programu i underground vajbu koji će na bazen doneti SMOKE MARDELJANO, BVANA I LIDER, STRAY DOGG, ZAA, STRAIGHT JACKIN, KRISTIJAN MOLNAR, MARKO MILOSAVLJEVIĆ, 031 REPUBLIC, BATTRIC & MIVU, LARA H, brazilski tandem ANDRE DOMINICI & DIOGO ROCHA TKNT SOUNDSISTER + mnogi drugi.

 

Ulaznice po ceni od 600 RSD za sve dane festivala možete kupiti u svim WIN WIN Shop radnjama, kao i online na sajtu ddtickets.rs.k

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :