Barutana klub Beograd

LOMLJAVA NA DNEVNOM REJVU U NULA PET BARU

Datum objave:10.10.2017

Pročitano:2466 puta

Datum održavanja: 11.10.2017

Lokacija: Nula Pet, Beograd

Ludnica kineske četvrti počeće ranije! U najvećem gradskom prelivalištu Nula Pet - 0.5 održaće se prva epizoda serijala Lomljave na Dnevnom Rejvu u sredu 11. oktobra! 

Ponesite dobro raspoloženje i udobnu obuću jer će vas majstori Teo Trunk  i Peter Portman doooobro izlomiti kvalitetnim bitovima i napraviti uvertiru pred spektakl koji vas оčekuje na China Town #lomljava • 18. novembar • Beogradski Sajam! 


 


Teo Trunk, osnivač je projekta “The Black Box“. Prisutan na sceni od početka 2014. godine. Od tada beleži brojne nastupe kako u Beogradu i drugim gradovima Srbije, tako i van njenih granica. Beleži brojne rezidenture u klubovima RE:PUBLIKA, Element, DOT. Među značajnijim nastupima mogu se izdvojiti “In The MOOD” Showcase, “Berlinski Zid – Festival Moderne Nemačke Umetnosti”, “Exit”, “KSF” i mnogi drugi.

Peter Portman se smatra zvezdom u usponu nakon uspeha na regionalnom MTV Adria DJ takmičenju, dok ga je finale burn Residency proslavilo na globalnom nivou. Najmlađi ambasador Srbije na Ibici delio je pultove sa DJ-evima koji su oblikovali svetsku scenu. Portman sa lakoćom pokreće publiku svojim prefinjenim spojem techno-a i house-a, dok pod psudonimima Petru i Little P istražuje nove pristupe zavođenja prisutnh na podijumu.Za sve koji dođu ranije, pripremili smo free bure piva i poklon iznenađenje! Vidimo se! 

Start 18h / ulaz free!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :