LOLLOBRIGIDA - Snimila spot za singl "Sex on tv, sex on the radio"

Datum objave:13.10.2011

Pročitano:4015 puta

LOLLOBRIGIDA SNIMILA SPOT SA POZNATIM LICAMA REGIONALNIH TELEVIZIJA!

Zagrebačka electro-pop atrakcija Lollobrigida snimila je spot za svoj poslednji singl “Sex on tv, sex on the radio”, koji opisuju kao zabavnu i ironičnu disco pesmu o svetu medija i današnjim medijskim zahtevima.

“Ideja je bila napraviti šaljivi osvrt na današnju medijsku scenu i zahtjeve koje mediji imaju prema zvijezdama. Što smo sve u stanju napraviti da budemo na tv-u? Uloge smo dodijelili našim prijateljicama i prijateljima tv voditelji(ca)ma s hrvatskih i regionalnih tv kuća. Svaka im čast, stvarno su ispali nadljudi. Bilo je odlično”, zadovoljno je prokomentarisala pevačica sastava Lollobrigida Ida Prester nakon završetka snimanja.Spot je sniman u studiju Alfa filma, a režiser je Timote Neonski. Miksanje i mastering pesme potpisuje poznati slovenski producent Gregor Zemljić.

Zbog potreba snimanja spota, bend je ujedinio voditeljke i voditelje regionalnih TV kuća pa su tako glavni protagonisti spota, osim članova Lollobrigide, poznati voditelj i voditeljii: Mia Kovačić, Marijana Batinić, Iva Šulentić, Petra Nižetić, slovenska glumica i voditeljka Katarina Čas, beogradska voditeljka Una Senić i sve popularniji voditelj Ivan Šarić, miljenik pripadnica lepšeg pola.

Ida je najavila da spot obiluje ironičnim i šaljivim scenama: “Mia Kovačić za potrebe spota boluje od anoreksije, Marijanu Batinić maltretira neurotični stilista…Ivan Šarić palicom tera obožavateljke… Bit će tu puno zabavnih scena, pričekajte premijeru!“

“Sex on tv, sex on the radio” je ujedno i treći singl albuma koji bi trebao izaći krajem godine dok spot očekujemo na televizijama i internetu kroz koji dan!

Važni linkovi:

SEX ON TV, SEX ON THE RADIO:
Primi me za nos povuci, Skini me pa me obuci
Stavi me na silver screen
Složi me ko lego kockice, Nasjeckaj kao rotkvice
Ja želim da te zabavim

Bit ću tvoja Dolly
Plesat ću dok ne zaboli
Golo meso, usne, ožiljke pokazat ću ti sve
Samo voli me, samo pozovi me
Ja sam program tvoj

ref.
Sex on tv, sex on the radio..
ooo, go go go!

Pikseli se šire, plazma topi se..

skini me, onda obuci me
stavi me na silver screen
složi me ko lego kockice
ja samo želim da te zabavim
U mraku lovimo se ti i ja
Digitalan beat, analogna pravila (analogija)
Samo ne gasi me..

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :