Lolla Pariz: Red Hot Chili Peppers, The Roots, The Weeknd i mnogi drugi

Datum objave:29.04.2017

Pročitano:3209 puta

Datum održavanja: 22.07.2017 - 23.07.2017

Lokacija: Pariz, Francuska

Čuveni festival Lollapalooza dobiće još jedno evropsko izdanje - 22. i 23. jula ove godine prvi put će biti održan u gradu svetlosti, Parizu na čuvenom hipodromu Lonšan.

 

Lolla Paris u francusku prestonicu dovešće neka od najvećih muzičkih imena današnjice, a na lineupu su se našli Red Hot Chili Peppers, The Weeknd, Lana Del Ray, Imagine Dragons, The Roots i mnogi drugi. Pored muzičkog dela, posetioci će moći da uživaju u celodnevnim aktivnostima koji su podeljeni na segmente. 

 

Lollapalooza Pariz 2017 lineup

 

Lolla Green - Ovaj festival će bez sumnje privući gomilu mladih ljudi, zato je odlično mesto da se oni upoznaju sa ekološkim pitanjima koji se tiču energije, vode, otpada, emisije gasofa sa efektom stklene vune i ostalim problemima. Lolla Green biće mesto na kome će posetioci festivala moći da se upoznaju sa održivim razvojem i ekološkom ekonomijom kao, odnosno sa inicijativama koje za cilj imaju da svet učine boljim okruženjem za život.

 

Lolla Chef - Biće to poseban prostor posvećen kulinarstvu za koji će biti zadužen šef Jean Imbert. Uz tim kuvara koje je lično odabrao, posetiocima Lollapalooze ponudiće neke izvanredna i kreativno servirana jela. 

 


Lolla Club - Nema partija, bez after partija. Od petka 21. jula do nedelje 23. jula u pariskim klubovima posetioci će moći da čuju "creme de la creme" teškaša pariskog noćnog života koji će dati dodatni ritam svim posetiocima festivala...

 

Kidzapalooza - Zona na festivalu posvećena porodicama, odnosno najmlađim posetiocima ovog festivala.

 

Karte za Lollapalooza Pariz možete kupiti ovde. Više informacija na www.lollaparis.com.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :