Logitech - STIL I ELEGANCIJA U KANCELARIJI

Datum objave:10.07.2008

Pročitano:3250 puta

By:Logitech team

STIL I ELEGANCIJA U KANCELARIJI
  


Čuveni grčki dizajner nakita Josif inspiraciju za novu kolekciju nalazi u dizajnu Logitechovih proizvoda
  
ATINA, Grčka— Kakve veze ima poslovni prostor sa budoarom iz 19. veka? Više nego što možete zamisliti!Pre dva veka privatna garderoba predstavljala je lični prostor žene, pun elegancije i stila, ličnih stvari – njenu odeću, nakit. To je bilo mesto na kome je žena mogla da se osami. Čak i danas, trudimo se da naš lični prostor bude stilizovan i udoban. Ali mi provodimo mnogo veći deo našeg vremena radeći. Na neki način, kancelarija je postala budoar druge vrste – budoar moderne zaposlene žene. Kao i naše spavaće sobe, ispunjavamo ih ličnim stvarima kako bismo ga učinili lepšim.

Grčki dizajner nakita Josif našao je inspiraciju za novu kolekciju nakita u stiliziranim i personalizovanim dizajnima proizvođača periferne kompjuterske opreme Logitech. Logitech dizajnira i proizvodi kompjuterske miševe, tastature, web kamere i zvučnike koji udahnjuju život našem radnom mestu.
Josifov rad poznat je na grčkom tržištu, kao i na međunarodnim tržištima i karakteriše ga mešavina modernog i tradicionalnog isprepletenih u zlatno-srebrnim dizajnima. Danas je on predstavio novu kolekciju na specijalnoj priredbi u hotelu San George Lysabettus u Atini.Tom prilikom, Josif je izjavio: „Logitechovu perifernu kompjutersku opremu čine lični predmeti koji unose stil i eleganciju u dosadni poslovni prostor i ja sam želeo to da prenesem. Nakit već dugo udahnjuje život u ženski deo spavaće sobe ili garderobe. Po mom mišljenju, Logitechovi proizvodi igraju sličnu ulogu na radnom mestu.“

Logitech dizajnira ličnu perifernu kompjutersku opremu imajući na umu svog korisnika. Ona kombinuje i učinak i lepotu zbog toga što ovi proizvodi ne samo što treba da vam pomažu da upravljate vašim računarom ili da slušate muziku na prirodan i udoban način, već treba i da izgleda sjajno.Logitechovi proizvodi koji su inspirisali Josifa bili su Cordless Desktop Wave – kombinacija tastature i miša za maksimumom udobnosti, QuickCam Sphere AF web kamera, diNovo MinidiNovo Edge tastature, zvučnici Z10 Interactive Speaker System i the MX Air Cordless Air Mouse - miš koji radi podjednako dobro i u vazduhu kao i na čvrstoj podlozi. Svi ovi proizvodi bili su izloženi na priredbi organizovanoj da bi se označio početak kampanje u Atini, zajedno sa Josifovim kreacijama. Njegovi novi radovi na početku će biti dostupni u izabranim prodavnicama u Grčkoj.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :