Logitech ima najnapredniju mehaničku gejming tastaturu na svetu

Datum objave:19.09.2014

Pročitano:5568 puta

Danas je Logitech, vodeći inovator u dodacima za igranje, predstavio Logitech G910 Orion Spark RGB mehaničku tastaturu. Tastatura ima nove, ekskluzivne Romer-G prekidače koji omogućavaju do 25 posto brže aktiviranje u igri od bilo kojih drugih mehaničkih prekidača, kao i poboljšanu trajnost i inteligentno osvetljenje.

 

 

“Ova tastatura je proizvod dugogodišnjeg kontinuiranog rada našeg inženjerskog tima, u šta uključujemo i povratne informacije od naših igrača, i to sve s ciljem kreiranja mehaničkih tipki nove generacije,” rekao je Vincent Tucker, direktor Logitech Gaming odeljenja. “Naš tim je bio zadužen da razvije tastaturu koja će zaista poboljšati iskustvo igranja, a to smo s Orion Spark tastaturom svakako dobili.”

 

Orion Spark ima nekoliko prednosti nad drugim mehaničkim tastaturama: od bržih reakcija do poboljšane tačnosti i vrhunskog RGB osvetljenja, i to sve u prilagodljivom dizajnu za sve igrače.

 

“Mojim igračima se sviđaju novi prekidači na tastaturi”, izjavio je Andy Dinh iz udruženja igračaTeam Solomid. “Toliko su oduševljeni da ih je celi tim koristio za vreme Svetskog prvenstva League of Legends.”

 

Romer-G mehanički prekidači – brži, izdržljiviji i osetljiviji na dodir

 

Orion Spark predstavlja ekskluzivne Romer-G mehaničke prekidače koji se ne mogu naći na nekim drugim mehaničkim tastaturama. Osim tačke aktiviranja već na 1.5mm, Romer-G prekidači registruju dodir do 25 posto brže od ostalih mehaničkih tastatura. Zbog poboljšane izdržljivosti od 70 miliona dodira tipki, što je i do 40 posto više od drugih tastatura na tržištu, ova tastatura će još bolje izdržati trošenje pri intenzivnom igranju.
Inteligentno RGB osvetljenje

 

 

Osvetljenje se može pojedinačno prilagoditi na svakoj tipki prema paleti od 16.8 miliona boja. Takođe, moguće je označiti tipke u različitim bojama za jednostavnije praćenje i izvršavanje naredbi, izabrati boje prema sopstvenim preferencama ili regulisati osvetljenje u zavisnosti od tipa igre. Osvetljenje je postavljeno centralno unutar svakog prekidača čime se omogućava da slova na tasterima budu ravnomerno osvetljena.

 

Arx Control aplikacija

 

Arx Control je nova Logitech G aplikacija preko koje je omogućeno primanje širokog spektra informacija na mobilnom uređaju, uključujući statističke i sistemske informacije, informacije o kontroli u igri i kontroli medija. Koristeći Arx Control aplikaciju SDK programeri mogu čak i napraviti prilagođene aplikacije kako bi stvorili jedinstven sadržaj u igri. Glavni programeri iz Valve organizacije su među prvima isprobali ovu aplikaciju kako bi istražili mogućnosti integracije za Steam i druge popularne igre. Orion Spark podržava većinu iOS i Android uređaja pružajući tako jednostavan pristup podacima Arx Control aplikacije.

 

Devet programabilnih tastera

 

Takođe, moguće je konfigurisati kontrole u igri i makro naredbe na devet individualnih programabilnih G-tipki za brži i jednostavniji pristup kompleksnim naredbama. Orion Spark podržava do 27 komandi na tri profila za maksimalnu udobnost, a postavke su omogućene zahvaljujući Logitech Gaming softveru.

 

Cena i dostupnost

 

Orion Spark tastatura se očekuje u Evropi početkom novembra 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 179.99 evra. Za više informacija molimo posetite gaming.logitech.com.

O Logitechu

 

Logitech je svetski lider na polju proizvoda koji nas povezuju s doživljajem digitalnog doba. Kao inovator u računarskom upravljanju, komunikacijskim i zabavnim platformama, Logitech povezuje hardver i softver da bi omogućio i obogatio digitalnu navigaciju, muzičku i video zabavu, gejming, društveno umrežavanje, audio i video komunikaciju putem interneta, video nadzor i upravljanje uređajima za kućnu zabavu. Osnovan 1981. godine, Logitech International je švajcarska javna kompanija prisutna na SWX Swiss Exchange (LOGN) i Nasdaq Global Select Market (LOGI) tržištima.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :