Loco Dice u Depou promocijom novog albuma nastavlja Apgrade žurke!

Datum objave:18.08.2015

Pročitano:4853 puta

Datum održavanja: 18.09.2015

By:Sagor Mešković

Lokacija: Depo Magacin, Beograd

Jedan od najpopularnijih izvođača na svetskoj elektronskoj sceni, Loco Dice, nastupiće 18. septembra u beogradskoj hali „Depo“u okviru nove Apgrade žurke. Traženi producent i DJ iz Dizeldorfa u Beograd dolazi u okviru svetske turneje kojom promoviše svoj novi album „Underground Sound Suicide“, sa kojeg se već izdvojio singl „Get Comfy“ uz gostovanje londonskog repera Giggsa. Spot za ovu numeru, koja vešto spaja hip-hop i techno, uticajni magazin „Thump“ proglasio je za priču o Dajsovim korenima uz konstataciju da bi Guy Ritchie bio ponosan na režiju. Na albumu gostuje još jedno veliko hip-hop ime, američki hitmejker Just Blaze, ali celo izdanje je većinski oslonjeno na house i techno zvuk koji Dice spaja kao retko koji DJ na globalnoj sceni.

 

Loco Dice u Depou promocijom novog albuma nastavlja Apgrade žurke! Depo Magacin Beograd 2015

 

Među saradnicima se izdvajaju Chris Liebing, Miss Kittin i Guti, a posebno je zanimljivo gostovanje čuvene Neneh Cherry. U Beograd dolazi i njujorški DJ i producent Caleb Calloway, te još jedan predstavnik Dajsove čuvene izdavačke kuće, Beograđanin sa dva izdanja za „Desolat“ Alexandar Ivković. Domaća podrška je Vlada Janjić, a ulaznice se prodaju na blagajnama Eventima i Gigstixa po promo ceni od 790 dinara.

 

Loco Dice u Depou promocijom novog albuma nastavlja Apgrade žurke! Depo Magacin Beograd 2015

Od poslednjeg beogradskog gostovanja u martu 2014. godine, Loco Dice je na samom vrhu elektronske scene, nastupajući na vodećim festivalima kao što su Awakenings, BPM, Coachella, Glastonbury, Monegros, Movement, Sonar, Sonus, Time Warp, T in the Park, Tomorrowland. Pored zajedničke CNTRL turneje po Sjedinjenim državama sa Ričijem Hawtinom, Dajsove žurke pod nazivom „Used+Abused“ ugostile su magove kao što su Paul Ritch, Tale of Us, Nastia, tINI, MK aka Marc Kinchen... Po Americi je nastupao i uz svog velikog prijatelja Carla Coxa, kojem neretko gostuje u klubu Space na Ibici, gde su prošle godine zajedno proslavili svoje rođendane! I ove godine, nemačka zvezda tunižanskog porekla, dominira španskim ostrvom uz rezidenciju na famoznim Hyte žurkama, gde uz njega nastupaju Laurent Garnier, Recondite, Ricardo Villalobos, Rødhåd, Kenny Dope Gonzales, Pan-Pot i drugi, dok celu ovu sezonu kao hedlajneri predvode Maceo Plex, Chris Liebing i naravno, Loco Dice.

Richie Hawtin i rezidenti Bergaina za prvi Apgrade Weekend
Lider svetske elektronske scene Richie Hawtin, nastupiće na Kalemegdanu u okviru prvog ▲pgrade (Apgrejd) vikenda, koji će se održati 4. i 5. septembra u rovu ispod Vojnog muzeja Beograda, a sa njim prve večeri dolaze producenti Jullian Jeweil i Fabio Florido sa etikete Minus. Na prvi beogradski Apgrade, druge večeri, u subotu 5. septembra, u okviru večeri etikete Ostgut Ton, dolaze rezidenti najpoznatnijeg svetskog kluba Berghain, Efdemin, Function i Boris. Ulaznice se prodaju na blagajnama Eventima i Gigstixa, po promotivnoj ceni do 1.590 dinara za obe večeri, a kontigent je ograničen.

_Prepare_to_▲pgrade_


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :