LOCALS: Ulaznice za centralni muzički događaj lokalne DJ scene u prodaji od 10.4.!

Datum objave:09.04.2015

Pročitano:4874 puta

Datum održavanja: 09.05.2015

Lokacija: KPGT, Beograd

Centralni događaj lokalne DJ scene, “Locals”, ponovo će biti održan 9. maja u KPGT-u, kada će na 3 bine nastupiti čak 24 izvođača, što će lajnap ove žurke učiniti najkompletnijim i najznačajnijim okupljanjem beogradske alternativne scene novijeg datuma! Promo kontigent uaznica po ceni od svega 500 dinara biće pušten u prodaju od petka, 10. aprila u svim Zla Shtek i Win Win radnjama, kao i na svim DD Tickets prodajnim mestima.

 

LOCALS: Ulaznice za centralni muzički događaj lokalne DJ scene u prodaji od 10.4.! | KPGT | Beograd | 2015

 

“Locals” se vraća u velikom stilu da ponovo okupi najbolje od Beograda na jednom mestu! Ekipe dosadašnjih “lokalaca”, pojačane novim snagama, na novoj lokaciji – zdanju KPGT-a, preuzeće Beograd u večeri 9. maja i doneti centralni muzički događaj lokalne DJ scene. Ukupno 9 ekipa koje čine čak 24 izvođača nastupiće na drugoj po redu Locals žurci, a to su: Vatra, Mystic Stylez, Kišobran, Picasso Punk, Banda Panda, All That Bass, Idemo Na Mars, Ewox & Tamarinsky i Kristijan Molnar.


Promo kontigent uaznica po ceni od svega 500 dinara biće pušten u prodaju od petka, 10. aprila u svim Zla Shtek i Win Win radnjama, kao i na svim DD Tickets prodajnim mestima. Promotivna akcija traje do 15. aprila nakon čega će ulaznice poskupeti.

Locals Facebook.
Locals Instagram.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :