Barutana klub Beograd

LOCALS! Lokalni doček nove 2015. godine se vraća u velikom stilu!

Datum objave:24.03.2015

Pročitano:5022 puta

Datum održavanja: 09.05.2015

Lokacija: Klub KPGT, Beograd

Nakon što je Beograd ušao u Novu godinu bogatiji za jedan “lokalni” doček – Locals se vraća u velikom stilu da ponovo okupi najbolje od Beograda na jednom mestu! U legendarnom zdanju KPGT-a, na adresi Radnička 3, nova beogradska DJ scena još jednom će okupiti svoje poklonike 9. maja ove godine.

 

LOCALS: Beogradska DJ scena je pojačana novim snagama! | Klub KPGT | Beograd | 2015


Prva Locals žurka bila je doček 2015. godine u zgradi bivše robne kuće Kluz u Masarikovoj ulici. Bio je to prvi put da su se svi predstavnici nove beogradske DJ scene okupili na jednom mestu, a sinergijski efekat rezultovao je posetom od 2.200 ljubitelja njihove muzike! Na 3 bine nastupilo je čak 19 izvođača iz ukupno 6 DJ kolektiva: Vatra, Mystic Stylez, Friday Swag, Kišobran, Banda Panda i All That Bass.

 

Nakon uspešnog Novogodišnjeg programa, Locals se vraća kao jedini muzičko-umetnički događaj koji uključuje sve pripadnike nove DJ scene. Ekipe dosadašnjih “lokalaca”, pojačane novim snagama, na novoj lokaciji – zdanju KPGT-a, preuzeće Beograd u večeri 9. maja i doneti centralni muzički događaj lokalne scene, ovog puta uz nove sadržaje i obogaćen koncept.

 

Ulaznice za ovaj događaj uskoro će biti puštene u prodaju, a oganizatori će objaviti program u narednim danima.

Locals Facebook: https://www.facebook.com/Locals.Belgrade
Locals Instagram: http://instagram.com/locals.belgrade/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :