Ljubitelji planine i muzike razmrdali čula na Divčibarama

Datum objave:22.08.2018

Pročitano:954 puta

Lokacija: Divčibare

Preko 3.000 ljudi je ovog vikenda uživalo na Divčibarama, na dnevnom muzičko-planinskom festivalu Mountain Music Fest. Pod sloganom „Razmrdaj čula“, ovaj porodični festival je kroz spoj kvalitetne muzike i aktivnosti u priorodi, treću godinu zaredom ispunio očekivanja ljubitelja planine, prirode i dobrog zvuka.

 

Mountain Music Fest


Posetioci su ispred glavne bine pevali i plesali uz Kolju, Kandu Kodžu i Nebojšu, Đorđa Miljenovića, italijanski Pashmak, Manivi, Alice in WonderBand i valjevski Malpkikk, a nešto dalje u šumi, uživali su uz zvuk gramofonskih ploča koje su puštali momci iz White City Soul.


„Ove godine smo proširili festivalski prostor još jednom binom i organizovali smo još nekoliko dodatnih sadržaja za decu, roditelje, mlade i one malo starije. Festival odlikuje porodična, prirodna i opuštena atmosfera i nadamo se da čemo već sledeće godine moći da produžimo užitak na makar dva dana“, izjavio je Andrija Marijanović, jedan od organizatora festivala.


Pored sjajnog rok i elektronskog zvuka, veliki broj posetilaca je aktivno učestvovao u brojnim rekreativnim, avanturističkim i edukativnim sadržajima. Deca su uživala u Avantura parku, vozeći se na „Zipline“, radionicama Kašičica-lutkica i Papirologija, dok su za sve bili dostupni Orijentiring, Streličarstvo, Yoga, radionice plesa, aero-modelarstva, društvene igre i brojni drugi sadržaji.
Na ovogodišnjem MMF-u, posebna pažnja je bila posvećena ekologiji, zaštiti životne sredine i problemima aero-zagađenja. Na radionici Na pivu sa naučnikom, posetioci su mogli da razgovaraju sa stručnjacima o ekološkim problemima i rešenjima, a festival će i deo prihoda odvojiti za kupovinu sadnica crnog bora koje će biti posađene na Divčibarama.

 

Mountain Music Fest

Mountain Music Fest organizovala je grupa mladih entuzijasta iz Valjeva, koji su treću godinu zaredom svoj običan dan u gradu zamenili odlaskom u prirodu sa prijateljima i, ovim festivalom, grad Valjevo i Divčibare učvrstili na turističkoj mapi Srbije.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :