Lira Vega novim spotom za pesmu "Duhovi" najavljuju beogradski koncert

Datum objave:06.03.2019

Pročitano:790 puta

Lokacija: Beograd

Grupa Lira Vega objavila je na svom Youtube kanalu najnoviji video za pesmu "Duhovi" sa istoimenog albuma, izdatog 2015. godine za izdavačku kuću Lampshade Media iz Beograda. Album ima jedanaest pesama, a spot za naslovnu pesmu je deveti po redu sa poslednjeg izdanja. Spot je snimljen na nastupu u klubu FLUC u Beču, snimatelj je Dino Rekanović, dok montažu potpisuje NIkola Vrzić.

 

Lira Vega

Bend Lira Vega planira nove koncerte u Beogradu i regionu, a najskoriji je najavljen za 29. mart u klubu Garaža. U međuvremenu, bend sprema i četvrti album radnog naslova "Posledice rada", a aktuelna je i turneja filma "Duhovi iz prošlosti", koji je nastao na velikoj "Neobičnoj promociji" albuma "Duhovi", iz januara 2016 godine. Naime, na velikom koncertu/promociji albuma su pesme sa "Duhova" izveli eminentni gosti, aktivni članovi poznatih beogradskih bendova, a jednosatni film je premijerno prikazan u KC Grad 16-og januara ove godine. Trejler za pomenuti film možete pogledati na sledećem linku

 

Grupa Lira Vega postoji od kasnih 90-tih godina dvadesetog veka, i iako iza sebe ima neveliki broj izdanja predstavlja "trajnu vrednost" lokalne muzičke scene. Bend čine Vladimir Đorđević i Zoja Borovčanin.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :