Lira Vega Big Band u klubu Knap

Datum objave:15.10.2019

Pročitano:1820 puta

Datum održavanja: 19.10.2019

Lokacija: Beograd

Ove subote 19. oktobra, u Knap Club-u Vam predstavljamo Lira Vega Big Band nastao kao produkt večne zaljubljenosti u stvaralaštvo Lira Vege, a novoformirani Big Bend pored Zoje Borovčanin i Vladimira Vlace Đorđevića čine dva specijalna muzičara: Dušan Petrović na saksofonu, flauti i melodici i Dejan Vučetić Vuča na usnoj harmonici i vokalu.

 U Knapu Vas očekuje izvedba pesama sa prva tri albuma Lira Vega (2004), Sreća i ljubav (2009), Duhovi (2015), kao i premijera nekoliko novih pesama sa albuma u nastajanju, koji nosi radni naziv „Posledice rada".

FB Event > Lira Vega Big Band / Knap Club

Lira Vega je beogradski bend koji čine Vladimir Đorđević i Zoja Borovčanin. Bend ima 3 objavljena albuma i mnoštvo nastupa u Srbiji, regionu i Evropi, kao i nekoliko lokalno i regionalno relevantnih nagrada.
Iako nikada u marketingu i uvek sa dovoljno para u džepu, bend Lira Vega ispisuje recepte za uspeh, za koje samo treba naći tajni kod. Kao što su dobronamerni glasnici rekli:

"Bend Lira Vega potvrđuje svoje mesto, a to je beskompromisna alternativa, otpevana i izvedena na jedinstven način uklapanja, čini se, suprotnih stvari. Pop, rok, elektronika, maestralna gitara i prepoznatljiv vokal. Evergreen psihodelija."

"Beogradski bend koji sa punim pravom pozajmljuje ime ove zvezde i njenog sazvežđa, pokazao je da i te kako ima sopstveni prsten zvezdanog praha koji se, na ovaj ili onaj način uvukao u pore domaće pop scene."

"Savršeni spoj izvođačkog umeća Vladimira Đorđevića i magije koju izvlači iz svojih gitarskih efekata odvešće u svemir svakoga ko bude imao priliku da čuje ovaj bend uživo."

 

Subota, 19. oktobar 2019, 22.00
Predprodaja karata: Yugovinyl, Cetinjska 15 po ceni od 400rsd, na veče koncerta 500rsd


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :