Limb i Raj na Go2 Halloween maskenbalu dobijaju pojačanje: Stižu Hired Guns i Anjel

Datum objave:26.10.2016

Pročitano:4415 puta

Datum održavanja: 29.10.2016

Na devetom po redu Go2 Halloween maskenbalu, u okviru Limb stejdža, muziku će puštati i gitarista Ben Martinez i bubnjar Jackson Ellis Leach! Sastav Hired Guns ili na srpskom Plaćenici čine Ben Martinez i Jackson Ellis Leach, dva di-džeja, producenta i muzičara iz Londona. Njihov, može se reći, dnevni posao je da putuju svetom svirajući bubnjeve i gitaru za neke od najvećih imena trenutne svetske muzičke scene kao što su John Newman, Sophie Ellis-Bextor, Jessie J, Jasmine Thompson... Kada se nađu u ulogama di džejeva, muziku koji najviše vole da puštaju je electro disco, funk i hip hop.

 

Hired Guns


Go2 Halloween maskenbal sa temom Danteove Božanstvene komedije, ove godine održaće se u subotu, 29.10. u klubovima Drugstore Beograd i Fabrici sa početkom od 22h. Na tri stejža – Pakao, Raj i Limb, kroz tri muzičke celine – tech/tech house; commercial house/pop; hip hop/r’n’b/d’n’b; maskirane (ili možda nemaskirane) posetioce održaće budnim na podijumima i grčki DJ Angelos Hiros aka DJ Anjel. Di-džej pult delio je sa brojnim zvezdama elektronske muzičke scene poput Miss Kittin, Supernova, Angel Moraes, Fabrizio Maurizi, Mark Knight, Hector Couto, Jojo Flores, Cuartero, Leon, Finnebassen, Riva Starr, Black Coffee i mnogim drugim a na Go2 Halloween maskenbalu nastupiće u okviru stejdža Raj.

 

DJ Anjel


Pored ova dva noviteta, u Drugstoreu i Fabrici nastupće i italijanski DJ i producent Uto Karem, kao i ekipa najpoznatijih beogradskih DJ-eva, a to su - Alternativa (Nemax Jackmill & Kristijan Petrovski), Bdat Džutim, Cherry On Top (DJ IKE & DJ Lea), Danijel Čehranov, Dušan Topalović, Kristijan Molnar, Lady Dee, Oysha, Radio NULA Showcase (DJ Iron & Rebel B), SMT#NG i ZWEIN.


Podsećamo da je još malo vremena ostalo da osmislite vaše maske, a ukoliko ste okupirani svakodnevnim obavezama i nemate mnogo vremena za kreiranje iste, Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity je tu da vam pomogne! Po simboličnim i veoma pristupačnim cenama, šminkaće vas na licu mesta od ranih jutarnjih časova, a termin možete zakazati pozivom, sms-om ili preko Vibera na broj 060 723 78 54.

 

VODIMO TE NA GO2 HALLOWEEN! Petoro najbržih koji nam tačno odgovore na nagradno pitanje dobiće po dve ulaznice za makenbal. Pitanje glasi: Kako se zove DJ koji će biti glavna zvezda stejdža Pakao na ovogodišnjem Go2 Halloween maksenbalu? Odgovore, zajedno sa vašim imenom i prezimenom, šaljite na redakcija@urbanbug.net.


Karte će na ulazu biti skuplje, a sada ih možete kupiti po ceni od 1000 RSD na svim Gigstix i Eventim prodajnim mestima, kao i u Mikser Houseu i Zla Šteku.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :