LIGHT BASED LIFEFORMS festival u Beogradu

Datum objave:20.05.2019

Pročitano:1327 puta

Datum održavanja: 27.05.2019 - 02.06.2019

Lokacija: Beograd

LIGHT BASED LIFEFORMS / LBL BELGRADE festival biće održan od 27.maja do 2.juna u NeverLand klubu i drugim lokacijama u Beogradu.

„Od postanja, kad bi svetlo, svetlom smo opčnjeni"

LBL - Light Based Lifeforms (oblici života zasnovani na svetlosti) festival kao ideju ima da se ljudima približe neke nove tehnologije, pristupi i mogućnosti stvaralaštva kao i samog koncepta koji postoji da inspiriše. „Želimo da osvetlimo i oživimo Beograd na jedan sasvim drugačiji način" kažu organizatori i dodaju: „ Na više lokacija u Beogradu pomoću 3D maping tehnologije učinićemo da naš grad za trenutak dobije multidimenzionalni karakter"

 

LBL Beograd

LBL festival spaja digitalnu i uličnu umetnost, muziku i performans čineći jednu veliku kreativnu i inovativnu celinu. Uključuje radionice 3D video mapiranja i street arta, performans i muzički koncert kao i pripremljen video materijal umetnika.

Svakog dana od 27.maja do 2.juna u periodu od 12-18h u Klubu NeverLand održavaće se radionice (3D maping, crtanje grafita i murala) dok se u večernjim časovima (nakon 18h) planira muzički program:

27.05. - Trepni lutko & Yan Dusk ( F.A.M.projekat)

28.05. - Hunting souls (rock' a billy band)

29.05. - Round the corner sextet (jazz) + gost iznenadjenja

30.05. - KEZZ Tamara (live set)

31.05. - KKN (Kanda, Kodža i Nebojša) / Vroom

01.06. – Kika / Psihobilje

2.juna na prostoru (stare) Železničke stanice Rodrigo Guzman Cazares imaće svoj 3D maping projection live performanse nakon čega će u klubu biti priređena velika žurka povodom zatvaranja festivala.

Ulaz na radionice festivala je besplatan, a cene ulaza na koncerte biće naknadno objavljeni.

Facebook event


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :