LICEULICE proslavilo 5 godina dobrih razloga!

Datum objave:29.02.2016

Pročitano:3883 puta

Lokacija: Klub Zaokret, Beograd

Prošlo je 5 godina u kojima smo osvajali nove ulice, dobili male i velike bitke, štampali reči za bolje dane i bolje društvo, naučili još prodavaca zašto je važno ne odustajati i pokazali mnogima da grad pripada svima. U četvrtak uveče proslavili smo 5 godina dobrih razloga u klubu Zaokret u Beogradu.

 

Liceulice | Foto Uros Lebar

Foto Uros Lebar

Pet godina je kratak period za velike promene, ali za one male i jedan dan je dovoljan.

Za nas koji smo čitavu stvar pokrenuli to je sada već više od 1800 dana posvećenih malim - velikim promenama. Ali nismo bili sami na ovom putu pružali su nam podršku, doprinosili svojim radom, pa i samo tapšali po ramenu - i to se računa, mnogi: hvala vam što niste ostali na strani ravnodušnih.

Kroz pet godina rada i druženja nastala je velika porodica u kojoj su svakodnevno zajedno: prodavci, pisci, psiholozi i pedagozi, novinari, muzičari, aktivisti, volonteri, glumci, studenti i srednjoškolci, lektori, prevodioci, čistači, sportisti, pesnici, borci za pravdu, mislioci, dizajneri...i svi oni koji na ulicama u susretu s našim prodavcima iskazuju poštovanja za ovo što radimo i želju da doprinesu promenama.

Mnogo je razloga za slavlje. Stoga smo svi zajedno proslavili dosadašnje uspehe, zahvalili se svima onima bez kojih danas ne bismo bili tu i, na kraju, i podelili sa prisutnima radost kretanja u susret novim izazovima! Nagradili smo najuspešnije prodavce (Dušana, Nacu i Mirka), zahvalili se partnerskim organizacijama u distribuciji (Prihvatilište za stara i odrasla lica, Udruženje za pomoć MNRO Zvezdara, Udruženje "Živimo zajedno", KEC, Udruženje "Duša", Ženska Mirovna grupa – Pančevo, ŠOSO "Milan Petrović" - Novi Sad), saradnicima/cama redakcije, Herojima promene (Telekom Srbija, Victoria Group, Coca Cola Hellenic), predstavili LICEULICE ambasadore (Nikolu Koju, Sašu Jankovića i Daniela Kovača), a osim toga, mogli su se kupiti svi proizvodi našeg programa „Iz dobrih razloga“ i na licu mesta podrži opstanak naše organizacije, kupovinom razglednica, postera, kao i kalendara za 2016. godinu.

Čitamo se i borimo zajedno i u ovoj godini!


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :