Lets VANDALISM together: Svakog četvrtka nova žurka u klubu Underground!

Datum objave:18.11.2015

Pročitano:4058 puta

Datum održavanja: 19.11.2015

Lokacija: Klub Undergorund, Beograd

Nakon pokušaja da se uruši Kalemegdanska tvrdjava, Vandalism nastavlja sa EDM revolucijom u još jačem ritmu uz poruku vama - "Let's VANDALISM together"! 

 


Inače, Belgrade Vandalism je party brand sa idejom da priušti kvalitetan provod svim ljubiteljima EDM – a kroz promociju domaćih DJ – eva i producenata koji su ostvarili zapažene rezultate u svojoj karijeri. Organizatori su pripremili akciju „flaša za flašu“ tako da je ovo sjajna prilika da se proveselite uz promo cene.

Divolly & Markward (Headliners)
Marko Zivanovic i Vladimir Pavlovic su mladi producentski DJ duo iz Beograda. Iza sebe imaju pet izdanja, Ye Mele, Exodus, Bangalore. Za manje od godinu i po dana produkcije dobili su podrsku od svetskih DJeva kao sto su Fedde Le Grand, Dannic, Promise Land, Sick Individuals its.

Kid Vibes (Outro)
DJ i producent iz Beograda, pobednik brojnih takmičenja u DJ-ingu i muzičkoj produkciji. Prvi muzičar sa naših prostora koji je imao priliku da radi sa najvećim svetskim zvezdama kao što je Pitbull. Njegove pesme se nalaze u vrhu svetskih top lista a neke od njih su izdate na kompilacijama sa imenima kao što su Robin Schulz, EDX, Roger Sanchez, Stereo Palma i drugi. Njegovu DJ karijeru obeležili su nastupi na Exit festivalu, pobeda na DJ takmičenju na NEF festivalu, kao i nastupi u nekim od najvećih klubova širom Evrope.

Vandal Steve (Warm Up)
DJ koji je nastupao na prvoj EDM žurci u Beogradu ikada. Prepoznatljiv po svojim mashupovima i editima. Do sada je nastupao u 5 evropskih zemalja sa imenima kao sto su Sick Individuals, Beltek, Rio Dela Duna, Gramophonedzie.
Opsirnije na linku: (https://www.facebook.com/notes/vandal-steve/biografija/940266876030128?id=513688565354630 )

Come, Feel & Cause VANDALISM!!! ;)

 

Organizatori poručuju da je ulaz besplatan a da informacije i rezervacije možete dobiti putem facebooka. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :