Legendarni Marky Ramone nastupa na 10. Demofestu

Datum objave:09.03.2017

Pročitano:3124 puta

Datum održavanja: 20.07.2017 - 22.07.2017

By:Savo Drakulić

Lokacija: Banjaluka

Marky Ramone, jedan od članova kultnog punk rock sastava Ramones, nastupiće sa svojim bendom Blitzkrieg u revijalnom programu desetog Demofesta!

 

Marky Ramone


Najpoznatiji punk rock bubnjar i njegov bend nastavljaju da putuju širom sveta, velikodušno deleći sa publikom zaostavštinu velikih Ramonesa, a na tvrđavi Kastel će zasvirati 20. jula, prve festivalske večeri jubilarnog Demofesta.


Marky Ramone's Blitzkrieg će sa Demofest publikom proslaviti više od četiri decenije postojanja punka uz himne brojnih generacija, kao što su "I Wanna Be Sedated", "Pet Semetary", "Teenage Lobotomy", "Blitzkrieg Bop", "Sheena is a Punk Rocker" i "Rock'n'Roll High School" i mnoge druge.

 

 

Kao član originalne postave Ramones svirao je 15 godina i jedini je preživeli član tzv. "zlatne" postave benda, koju su pored njega činili Johnny, Joey i DeeDee Ramone, a sada je na misiji širenja Ramones muzike širom sveta. Takođe, Marky Ramone je dobitnik Grammy nagrade za životno delo i primljen je u Rokenrol kuću slavnih u Njujorku.

 

Marky Ramone


Organizatori podsećaju i da je još nekoliko dana otvoren konkurs za demo bendove koji žele nastupiti u takmičarskom delu programa Demofesta, a svi detalji u vezi sa prijavljivanjem se mogu naći na zvaničnom sajtu festivala www.demofest.org.
Deseti, jubilarni Demofest će biti održan od 20. do 22. jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :