Barutana klub Beograd

Legendarni, kontroverzni, ekscentrični: Let 3 u novosadskom klubu The Quarter

Datum objave:03.12.2014

Pročitano:3873 puta

Datum održavanja: 06.12.2014

Lokacija: The Quarter, Novi Sad

U subotu, 6. decembra u novosadskom klubu The Quarter nastupiće provokativni i uvek raspoloženi za svirku, riječki Let 3.  Ulaznice su u pretprodaji na Gigs Tix prodajnim mestima po ceni od 600 dinara. Neposredno pred koncert, na blagajni kluba, cena ulaznice iznosiće 800 dinara.

 


Kako energičnim nastupima i imidžom, tako i kvalitetnom i inventivnom muzikom Let 3 preko 26 godina privlače pažnju medija i publike, te su potvrdili sebe kao rock atrakciju prvog ranga.

Nastala na nasleđu riječkog panka, grupa Let 3 vešto kombinuje različite muzičke žanrove, stvorivši vremenom provokativan i zabavan postmoderni hibrid koji se ne ogleda samo u muzici, već i u njihovom celokupnom nastupu.

Basista Damir Martinović Mrle i pevač Zoran Prodanović Prlja su idejni pokretači i glavni autori benda Let 3, dok su se gitaristi i bubnjari u grupi vremenom menjali.

Novosadska publika će imati prilike da osim moćnih koncertnih aduta, El Desperado, Fuck Famiglia, Vjeran pas, Profesor Jakov, Kontinentio, Dijete u vremenu, Riječke pičke, Ciklama, Pokvarena žena, Izgubljeni, Nafta, Sam u vodi...konačno čuje uživo i novo remek delo kontroverznih rokera. Divljakuša je prvi singl kojim Let 3 daju uvid u rad na novom materijalu.

Lako pamtljiv refren odmah ulazi u uvo i dokazuje da su Riječani zaista bili u kreativnom zamahu kada su stvarali novi album, budući da ovaj singl već sada može stati uz rame klasicima sa njihovih prethodnih albuma.

Uz hedonističke slike koje preovladavaju u spotu, ritam sekcija jednostavno izvlači iz dubine poriv za divljačkim skakanjem, dok Prlja svoju Divljakušu časti epitetima poput divlji ris, gmazulja divljeg roda, šumska divlja kupina, divlja ruža, muhara...

Ono što je savim izvesno, Let 3 nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Nateraće vas da ili napustite koncert ili ostanete do kraja i učestvujete kao da ste glavni akter događaja, ali vam svakako neće priuštiti mlak doživljaj.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :