Legenda tehna Adam Beyer predvodi Drumcode Showcase događaj ove subote u Beogradu

Datum objave:07.10.2021

Pročitano:1776 puta

Datum održavanja: 09.10.2021

Lokacija: Beograd

Globalna tehno zvezda Adam Beyer, predstaviće ove subote u industrijskom ambijentu novog Hangara u Luci Beograd izvođače sa svoje izdavačke kuće Drumcode Records, koja važi za jedan od najvećih lejblova današnjice. Pored Beyera, te večeri okupiće se aktuelna tehno imena: Bart Skils - jedan od najtraženijih holandskih di-džejeva, Ilija Đoković - lokalni muzički talenat koji gradi uspešnu internacionalnu karijeru i Raxon - jedan od najpoštovanijih izvođača sa teritorije Srednjeg Istoka.
Na pitanje šta fanovi mogu očekivati i dobiti od strane Drumcode-a, što ne mogu dobiti ni na jednom drugom mestu, Beyer je odgovorio: Drumcode se uvek ponosio integritetom i doslednošću. Nikada nisam pravio kompromise povodom bilo kog aspekta ovog brenda, bilo da je reč o izvođačima koji potpisuju za naš lejbl, lajnapu ili produkciji na našim događajima ili naprosto produkciji i masteringu naših izdanja.

 


Od plodnog švedskog andergraunda do vrha globalne klabing kulture, vladavina Adama Beyera nastavlja dominaciju modernim tehno zvukom. Beyer je hedlajner svih najvećih festivala, od Tomorrowlanda i Ultre do EDC Las Vegas, jedan od najtraženijih producenata i enigmatična di-džej pojava. Gigant koji je svoju verziju funkcionalnog i fokusiranog tehno zvuka učinio izuzetno popularnom i poštovanom. Njegova dvodecenijska vladavina je podjednako njegov muzički identitet i stav unutar andergraund sveta, dok je Beyerova izdavačka kuća Drumcode evoluirala u raznolik brend prepoznatljiv širom planete, od žurki i festivalskih stejdževa do radijske emisije koja se sluša u preko 50 zemalja, lejbl ne prestaje da izdaje moderne i popularne trake.
Bezbednosni protokol ulaska na Drumcode Showcase događaj


U skladu sa važećim epidemiološkim merama u Srbiji, Drumcode Showcase događaju moći će da prisustvuju posetioci koji poseduju Digitalni zeleni sertifikat, što znači da su vakcinisani ili su preležali covid-19, kao i oni koji imaju negativan brzi antigenski ili PCR test.


Organizatori događaja su za sve kupce ulaznica obezbedili besplatno testiranje brzim antigenskim testom, od četvrtka 7. oktobra do subote 9. oktobra, u laboratorijima Aqualaba širom Srbije. Spisak svih laboratorija nalazi se na linku.


Testiranje će biti omogućeno i pred sam ulazak na Drumcode Showcase događaj i obavljaće se ispred kapija Hangara, po povlašćenoj ceni od 500 dinara, za brzi antigenski test.


Uz ove potvrde, za ulazak na Drumcode Showcase žurku biće potreban i lični dokument.


Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po ceni od 1690 dinara za regularne karte i 2190 dinara za VIP, kao i na prodajnim mestima Ticket Vision-a i Gigs Tix-a. Sve kupljene ulaznice za prethodne datume Drumcode Showcase-a, važe za događaj koji je u subotu.


Video najava nove lokacije 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :