Lednik promocija albuma w/ Lazar / Frakhtal

Datum objave:23.10.2019

Pročitano:453 puta

Datum održavanja: 26.10.2019

Lokacija: Novi Sad

U subotu 26. oktobra u Omladinskom centru CK13 se dešava promocija prvog albuma post-rock / post-metal benda Lednik pod nazivom "Celestial Monuments" .

 

Lednik

 

Celestial Monuments je jedna zemljano-svemirska saga, album u kojem ćemo otići na jedno putovanje svemirom, koje sa sobom nosi mnoge žrtve zarad spasenja, spoznaje i novih otkrića. Kao podrška promocije albuma nastupiće bendovi Lazar i Frakhtal. Tako da će ovo veče biti jedno potpuno instrumentalno post-rock veče za prave sladokusce ovakve vrste muzike.

 

LEDNIK post-rock / post-metal / instrumental


Lednik je instrumentalni sastav iz Novog Sada koji je nastao krajem 2015. godine. Njihova muzika samouvereno pliva u post-rok i post-metal vodama, oblikovana u duge i atmosferične instrumentalne komade koji su temeljeni na slojevitosti gitarskih efekata, masivnih ritmičkih zakucavanja i ozbiljne igre dinamikom. Koncept muzike zasnovan je na tematici spoznaje univerzuma oko i unutar čoveka, a svaki nastup obogaćen je i vizuelnom dimenzijom. Prvobitnoj tročlanoj postavi ove godine je pridružena i druga gitara. Lednik iza sebe ima brojne nastupe po Srbiji u saradnji sa domaćim i stranim bendovima bliskih žanrova.

 

 

LAZAR alternative post rock / noise rock / instrumental


Lazar je instrumentalni trio iz Novog Sada. Njihovu muziku krasi prelepa dinamika, i fuzija melanholičnih melodija koja vas vodi kroz tunel emocija. 

 

FRAKHTAL Progressive-post rock / instrumental


Frakhtal je instrumentalni trio iz Novog Sada. Nastoje da u svom zvuku objedine dinamične i progresivne elemente sa ambijentalnim teksturama. Rade na svom prvom EP izdanju.

 

Koncert će početi na vreme u 21h, cena ulaza biće 300 RSD. Vidimo se !


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :