LEAP OF FAITH: Pogledajte kaskaderski skok sa 38 metara!

Datum objave:19.08.2016

Pročitano:5219 puta

Video igra Assassin's Creed je za veoma kratko vreme napravila veliki uspeh zbog svojih spektakularnih vratolomija i dinamičnih akcija, a kako će sve to izgledati na velikom platnu, saznaćemo od 29, decembra kada istoimeni film stiže u domaće bioskope. 

 

Assassin's Creed

Iako su u filmu za pojedine scene bili primorani da koriste CGI (zeleno platno), kako bi akrobacije, od kojih zastaje dah, izgledale isto kao u igri, reditelj Justin Kurzel je ipak želeo da unese osećaj realizma u adaptaciju ovog akcionog serijala.

 

Assassin's Creed

 

Zbog toga, kad god je mogao, koristio je svoje glumce i kaskaderski tim. Tako je i odlučio da tokom snimanja zloglasnog skoka „Leap of faith" neće koristiti nikakve kompjuterske trikove.

 

Assassin's Creed - Leap of faith

„Leap of faith" je opasan akrobatski trik koji obuhvata skakanje sa neverovatne visine i koji zahteva da tokom doskoka ostaneš potpuno nepovređen, a ljubiteljima istoimene igre je veoma poznat. U novom „iza kulisa" videu videćete kaskadera Damiena Waltersa koji obavlja legendarni skok sa monstruoznih 38 metara visine. Ovim skokom Walters je napravio najveći slobodni pad kaskadera u filmovima u poslednjih 35 godina.

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :