Lea Dobričić - zavirimo zajedno u Lein Dnevnik

Datum objave:03.11.2013

Pročitano:5447 puta

Lea Dobričić je već godinama omiljena među domaćom publikom, kako zbog odličnog miksa deep housea, tech housea i techna, tako i zbog dobre energije kojom uvek osvoji dancefloor. Ovog leta, nakon trijumfa na Burn Studios DJ takmičenju na Ibici, njeno DJ znanje i harizma odjeknuli su širom Evrope. Lea je, zahvaljujući pobedi, osvojila letnju rezidenturu u jednom od najpoznatijih svetskih klubova – čuvenom Privilege na Ibici, radila je sa Laurentom Garnierom, nastupala na najluđem španskom festivalu Monegros, zatvorila petak na Exit Dance Areni sa Dejanom Milićevićem i Markom Milosavljevićem, a njena traka Disconnect it našla se na homepageu Beatporta! Ona na Ibici ostaje do kraja sezone, a njen život, koji je ostvarenje sna svakog DJ-a, zabeležila je ekipa studija Frame. Zavirimo zajedno u Lein dnevnik.

Lea Dobričic barca

Na Ibicu je došla ekipa iz Beograda, da snima priču o tome kako je Burn promenio moj život, koji se, definitivno, okrenuo za 180 stepeni. Sedam dana su me svuda pratili kamerama i snimali sve što se događalo. Osećala sam se kao superstar.

U ponedeljak sam sa društvom otišla u DC10, line-up je bio ubitačan: Seth Troxler, Matthias Tanzmann, Damian Lazarus, DVS1, a najviše me oduševio Davide Squillace. Inače, dopada mi se što se u tom klubu okupljaju sve “svetske DJ face”, druže se, cirkaju, đuskaju. Imala sam prilike da pijem pivo sa Adamom Beyerom i njegovom ženom Idom Engberg, da razmenjujem iskustva sa Felixom Da Housecatom, Staceyjem Pullenom, Sethom Troxlerom, itd. Posle toga smo opet imali nekoliko dana konstantnog snimanja, a zatim sam u četvrtak po prvi put otišla u Underground klub i ostala bez teksta. Koliko sam do tada bila zaljubljena u Ibicu, posle Undergrounda sam se zaljubila još više. To je klub za koji se “ne zna”. Žurke se nigde ne objavljuju, ekipa je probrana, muzika - odlična. Rhadoo je vrteo kvalitetni rumunski techno, all night long.

U petak sam se zasluženo odmarala, jer sam znala da me čeka lud vikend. U subotu sam dala intervju za rumunsku televiziju, a posle toga je radio Mark Fanciulli u Privilegeu, na Elrow žurci. Iskreno, od njega nisam mnogo očekivala, ali sam se oduševila! Toliko je bio dobar, da mi se uopšte nije išlo kući… A morala sam, jer sam u 11 ujutro imala avion za Barselonu. Oko 6 sam došla u stan, međutim slaba vajda od mog spavanja, jer su baš to veče komarci poludeli i jeli me OBA sata koja sam imala da se odmorim. Nebitno, to je taj “DJ life” koji sam priželjkivala i u kome iskreno uživam. Sleep less, party more! Bilo mi je jedino žao što, kad već nisam spavala, nisam ostala na žurci do kraja.U nedelju oko 12 popodne stigla sam u Barselonu, gde me je dočekao Jorge, simpatični momak koji se brine o DJ-evima. Odvezao me u hotel, a posle toga u klub Row14. Gostoprimstvo na nivou, žurka ludilo, kao po običaju. Elrow žurke su stvarno nešto posebno! Te večeri su posle mene vrteli Nicole Moudaber i Jay Lumen, ali sam, nažalost, na pola Lumenovog seta ostala bez energije i otišla u hotel da odspavam još koji sat pre nego što krenem na avion u 7 ujutro!!!

U ponedeljak ujutro sam se vratila na Ibicu i poželela da malo iskuliram izlazak za promenu, ali popodne me je pozvao prijatelj da opet idemo u DC10. I tako sam zaokružila nedelju dana clubbinga, snimanja, druženja, odličnih setova i novih poznanstava.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :