Barutana klub Beograd

Le Studio: Mini koncert flamenko benda Dame mas!

Datum objave:05.02.2015

Pročitano:4561 puta

Datum održavanja: 07.02.2015

Lokacija: Le Studio, Beograd

U novoj sezoni nezavisni teatar Le Studio pripremio je mnoga iznenađenja. Već smo navikli da se pored stalnog repertoara u ovom teatru stalno održavaju različiti edukativni sadržaji: radionice, razgovori i predavanja,  a od ove sezone će ponuda biti proširena sa novim kulturnim sadržajima.

Očekuju nas koncerti, večeri francuske kulture, razgovori o scenskom dizajnu i drugi programi, koji za cilj imaju približivanje pozorišne umetnosti na različite načine publici.

 

Nakon predstave mini koncert flamenko benda Dame mas! | Le Studio | Beograd | 2015

Već u subotu, 7. februara u 20h, kad je i otvaranje sezone u novoj godini, pored predstave će publika imati priliku da uživa u polučasovnom koncertu flamenko benda "Dame mas".

Pozvani ste da budete ugošćeni u porodičnoj atmosferi ovog teatra i ušuškani u udobnim kaučima zavirite u živote 4 prijatelja iz Beograda koji će vas očarati svojim humorom i dubokim, iskrenim međusobnim odnosima koji će vam staviti topao osmeh na lice jer će vas podsetiti koliko volite svoju svakodnevnicu koju delite sa dragim ljudima. Nastavak večeri očekujte da provedete u druženje sa umetničkim timom uz muziku benda "Dame ras".

Za ekipe nalik društvu iz "Rasparenog para" koje žele da dođu i zajedno provedu ugodno veče u teatru Le Studio, nudi se popust: 4 karte možete kupiti za cenu 3.

Dođite da se družimo i pokažemo da pozorište zaista živi!


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :